Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Goodgoods.hu webáruház – Naivitás, kombinálva jó árral?

A webáruház, ahol lehet alkudni, mint a piacon.
Nem könnyű előrejelezni az elképzelések működőképességét, létezik egy webáruház, ahol alkudni kötelező, mert az piaci hangulatot teremt. Vajon hosszú életű lesz?

Az oldal neve goodgoods.hu, azaz jó áruk. A profil kereskedelem, pontosabban fogalmazva, öt kategória található a listán. A vegyi áru a legbőségesebb a 205 termékkel, utána következik a kávé, amely 79 tételt tartalmaz.

Az italok között mindössze öt darab található, az édességnél pedig kettő. A teaháznál és az uncategorized-nél pedig nulla.

Ez a választék jelzi előre a nem túl biztató jövőt.

A koncepció

Az oldal létrejötte annak köszönhető, hogy egy új, forradalmi kereskedelmi rendszerrel hódítanának. A lényege, hogy a regisztrációt követően alkudni kell a kiválasztott árura, akár a piacon. Ez mellé jön még,

hogyha a vevő olcsóbban látja a termékét a multinál, akkor azon az áron adja oda neki a webáruház.

Az elképzelés nem rossz, főleg abban a tudatban, hogyha nem számol a vevő a kiszállítási díjjal, akkor az ajtónál letett, komplett, összekészített csomagot tud vásárolni.

A rendszer működőképessége, a helyben keresendő,

ugyanis az Alföldön, annak a észak-nyugati részén található a helyszín, a megcélzott terület pedig Zsámbok, Jászfényszaru, Tura, Vácszentlászló, Dány, Kóka, Tóalmás. (Ezeken a településeken ingyenes a kiszállítás.) Ezen a környéken jól jöhet a gyors kiszállítás, főleg úgy, hogy vásárlást követően, pontokat kap a vevő, amiket később le tud vásárolni.

A rendszer jó és működőképes lenne, ha mondjuk nem csak mosóporból és kávéból állna a választék, mert ebből a vásárló ritkán vesz meg egy éves adagot, ami egy nagyobb tétel. A mentsvára lehet a hat facebook oldal követővel rendelkező forradalmi kereskedelmi koncepciónak, hogy a kistelepüléseken lévő boltokat, és a környéken működő cégeket kitudná szolgálni. Ott nagy plusz pontot jelent a házhoz szállítás, mert a naponta pár órát nyitva tartó boltokkal rendelkező településeken ez óriási előny.