Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Idén korábban tartja a Black Friday-t az Extreme Digital

A fúzió előtt álló cég 2019-ben két héttel hamarabb, november 15-ére időzíti a fekete pénteket.
Az akciós napon összesen több mint egymilliárd forintnyi kedvezményt biztosítanak a megjelölt termékekre – mondta el Várkonyi Balázs, az Extreme Digital vezetője a cég november 6-ai sajtótájékoztatóján, ahol az eMAG-gal való egyesülésről is beszélt.

Átlagosan 30% kedvezményre számíthatunk


Az e-kereskedelem hazai és nemzetközi erősödését figyelembe véve az idei Black Friday forgalmában a tavalyihoz képest további 25-30%-os növekedést várnak idén. Az akciós termékek 5-től akár 85%-os kedvezménnyel vásárolhatóak majd meg, amelyeket a vásárlók kizárólag a webshopon keresztül érhetnek el. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy a cég már több mint fél éve készül erre az akcióra, így a tervezett áruk nagy részét már évközben felhalmozták. A mennyiségi növekedés miatt beszállítóknák is kedvezőbb feltételeket tudnak elérni ilyenkor, illetve vannak olyan gyártók, akik direkt erre az időszakra időzítenek, és kifejezetten a Black Friday-re gyártanak le termékeket. Ezzel együtt az akción az Extreme Digital nem akar közvetlenül profitot termelni, inkább az éves forgalomnövekedéssel járó kedvezőbb tárgyalási pozíciókban, és az ilyenkor belátogató új ügyfelek szerzésében látják a lehetőségeket – mondta el Várkonyi Balázs.

Az idei év slágerei az okoseszközök és az elektromos roller


A “hagyományosnak” mondható áruk, mint a lapostévék, a telefonok és a notebookok mellet az utóbbi időben egyre nagyobb a kereslet a különböző okoseszközök, és újabban az elektromos roller iránt. De a cég tapasztalatai szerint egyre többen vásárolnak háztartási nagygépeket is online, kihasználva a gazdag termékkínálat és a kiszállítás előnyeit. Ezenkívül nagyobb forgalmat várnak a napi fogyasztási (FMCG) és a szépségápolási cikkek területén is, amelyek régebben nem számítottak tipikus online termékeknek.