Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Ingyen e-könyvet kapnak a Dibook Olvasók Klubjának tagjai

Egy október 31-ig tartó akcióról számolunk most be.

Szeretsz e-könyvet olvasni? Havonta veszel legalább egy e-könyvet? Akkor ne hagyd ki a Dibook elektronikus könyvek webáruházának akcióját, ahol most egy nagysikerű trilógia első részét kaphatod meg teljesen ingyen, ha csatlakozol az elektronikus könyvek rajongóinak klubjához.

2018-ban is hódítanak az e-könyvek, hiszen a papírkönyvekkel ellentétben ezekből több tucatot is magunkkal vihetünk, ráadásul még a fákat is védjük, hiszen a nyomtatás helyett digitális változatban kapjuk meg a megvásárlás után a könyvpéldányunkat. A megvásárolt e-könyvet több eszközön is olvashatjuk (e-könyv olvasó, táblagép, vagy éppen a számítógépünk) és még olcsóbban is jutunk hozzá a regényekhez, mintha egy könyvesboltban vásárolnánk.

Magyarország legnagyobb e-könyv oldala most különleges akciót hirdetett, ami október 31-éig tart.  A Dibook.hu ugyanis létrehozta Magyarország első átalánydíjas e-könyv szolgáltatását, ami havidíjas alapon minden klubtagja számára különleges kedvezményeket, és akciókat ad.  Az új csatlakozók most akciós áron választhatnak a tagságok közül. Az egy hónapos tagság 3490 forintba kerül, a 4 hónapos tagság 8990 forintba (2248 ft/hó), az 1 éves tagság pedig 23490 forintba kerül. Utóbbi 1.958 Ft / hó kedvezményes árra számolható át.

És hogy mi jár a klubtagság mellé?


Most minden csatlakozó megkapja Suzanne Collins Az Éhezők viadala trilógiájának első kötetét, és havonta többféle kedvezményt. A havi előfizetők egy 1 ingyenes szabadon választható e-könyvből válogathatnak a további 25%-os kedvezmény mellett, amit bármilyen e- könyvre / e- könyvekre beválthatnak az oldalon, ráadásul szezonális kulturális ajánlatok is érkeznek a klubtagoknak.

 


A 4 hónapos tagságot választóknak az ingyenes e-könyv, az ajándék e-könyv és a 25%-os kedvezmény mellett további 24% kedvezmény jár a BOOK24.hu könyváruházban, amit papírkönyvekre válthatnak be.

Az éves előfizetők minden kedvezményben részesülnek és exkluzív könyves eseményeken is részt vehetnek.

Ráadásul most mindenkinek aki október 31-ig csatlakozoik a DiBook Olvasók Klubjához az 20% kedvezménnyel vásárolhat színházjegyet a Vidám Színpad bármely előadására!

A Dibook.hu a Black Friday-ről sem feledkezett meg az előző évek tanulsága szerint, így érdemes lesz böngészni az oldalt november 23-án és a kedvezményeket izgalmasabbnál izgalmasabb e-könyvekre beváltani.