Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

iPon: így kell ezt csinálni!

Hazánk hetedik legnagyobb forgalmú, műszaki cikkekben utazó online kereskedője írott, videós tartalmakban piacvezető. Ráadásul az iPon webshopnak sem rossz.
Az iPon kiemelkedő képessége a hazai webshopok között, hogy kommunikál. Nem is akárhogyan. Magyarország hetedik legnagyobb forgalmú, alapvetően műszaki cikkekben utazó webshopja írott, videós tartalmakban piacvezető.

Tartalom!


A webshopon a tartalmak nem öncélúan, hanem a legtöbbször konkrét eszközökhöz kapcsolódva kerülnek publikálásra. A webshop célja egyértelmű ezzel, az iPon oldala széleskörű tájékoztatást nyújt a megvásárlásra kínált eszközökről, karakteres szakmai véleményt mond ezekről. Az eszközbemutatókon kívül a játékok, a tudomány világából érkező hírek teszik színes, tartalmas elfoglaltsággá az webshop böngészését. A tartalmak értékét külön növeli, hogy a publikált cikkekhez az oldalon fórum funkció is társul, az iPon közösség kommentálja ezeket. Ha mindez nem lenne elég, a Benéző (Nézzed, nehogy benézzed) YouTube vlog-sorozat (videós napló) szórakoztató tartalmai a fiatal nézőközönségét vezetik be a legújabb technikai eszközök használatának és persze beszerzésének szempontrendszerébe. Monitor, egér, gamer headset, de VR (virtuális valóságot képező) eszközök kerülnek bemutatásra a csatornában. Az iPon Unboxing videós tartalmak, ahogy az elnevezésben is benne van, a legújabb technikai eszközöket rejtő dobozokat nyitja fel, tartalmát szereli össze, illetve az eszköz működését ismerteti a bátorításra vágyó vásárlók számára.PC, Laptop összepakolás


Az iPon Special szolgáltatáson belül olyan tartalmak találunk, mint a Gépösszerakó, amely PC-konfigurációkat tartalmaz. Tehát, ha nem szeretjük a kompromisszumokat, és van víziónk, az alaplap-típushoz igazított részletes, eszközleírással kibővített konfiguráció alapján állíthatjuk össze gépünket (processzor, memória, videókártya, merevlemez, optikai egység, ház, tápegység, minden). Az oldal folyamatosan számolja a költségeket, felajánlja az összeszerelést, sőt a tesztelést is. Az iPon webboltja, a PC konfigurációs tartalom mellett, hasonló, paraméterezett notebook keresővel is fel van vértezve. 16 nézőpont alapján egészen biztosan megtaláljuk az igazit…

Nyomtató, fogod?


Az iPon az irodai vásárlókról sem feledkezett meg. Az oldalon az „Kellékanyag kereső”-ben gyártó és típus alapján paraméterezett patronok közül válogathatunk. Emellett a menüben külön kategóriát képviselnek az irodaszerek.

Menü, menü, mondd meg nékem!


Az iPon menüje is szórakoztató. No, nem a működése, hanem a benne felsorolt területek egészen színessé teszik az oldalt. Az, hogy az oldal foglalkozik a feltörekvő eSporttal, az nem is olyan meglepő. Azt viszont jó memorizálni, hogy az elektronikai és számítástechnikai cikkek mellett az iPon többek között barkácsolgatással, kerti gépészettel, könyvvel, autógumival, festményekkel is foglalkozik. Külön figyelmetekbe is ajánljuk a Bazárt, ahol  bontott, javított, esetleg tartozék hiányos, vagy sérült termékeket vásárolhat, az eredeti terméknél rövidebb jótállási idővel, Black Friday áron.

Facebook (ügyfélszolgálati chat bot alkalmazással)