Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

iPon: így kell ezt csinálni!

Szerző:
2017. 10. 30. |
ipon
webshop

Ha az iPon webshopját csak egy szóval lehetne jellemezni, azt kiáltanánk: hozzáértés!

iPon: így kell ezt csinálni!

Az iPon kiemelkedő képessége a hazai webshopok között, hogy kommunikál. Nem is akárhogyan. Magyarország hetedik legnagyobb forgalmú, alapvetően műszaki cikkekben utazó webshopja írott, videós tartalmakban piacvezető.

Tartalom!

A webshopon a tartalmak nem öncélúan, hanem a legtöbbször konkrét eszközökhöz kapcsolódva kerülnek publikálásra. A webshop célja egyértelmű ezzel, az iPon oldala széleskörű tájékoztatást nyújt a megvásárlásra kínált eszközökről, karakteres szakmai véleményt mond ezekről. Az eszközbemutatókon kívül a játékok, a tudomány világából érkező hírek teszik színes, tartalmas elfoglaltsággá az webshop böngészését. A tartalmak értékét külön növeli, hogy a publikált cikkekhez az oldalon fórum funkció is társul, az iPon közösség kommentálja ezeket. Ha mindez nem lenne elég, a Benéző (Nézzed, nehogy benézzed) YouTube vlog-sorozat (videós napló) szórakoztató tartalmai a fiatal nézőközönségét vezetik be a legújabb technikai eszközök használatának és persze beszerzésének szempontrendszerébe. Monitor, egér, gamer headset, de VR (virtuális valóságot képező) eszközök kerülnek bemutatásra a csatornában. Az iPon Unboxing videós tartalmak, ahogy az elnevezésben is benne van, a legújabb technikai eszközöket rejtő dobozokat nyitja fel, tartalmát szereli össze, illetve az eszköz működését ismerteti a bátorításra vágyó vásárlók számára.

PC, Laptop összepakolás

Az iPon Special szolgáltatáson belül olyan tartalmak találunk, mint a Gépösszerakó, amely PC-konfigurációkat tartalmaz. Tehát, ha nem szeretjük a kompromisszumokat, és van víziónk, az alaplap-típushoz igazított részletes, eszközleírással kibővített konfiguráció alapján állíthatjuk össze gépünket (processzor, memória, videókártya, merevlemez, optikai egység, ház, tápegység, minden). Az oldal folyamatosan számolja a költségeket, felajánlja az összeszerelést, sőt a tesztelést is. Az iPon webboltja, a PC konfigurációs tartalom mellett, hasonló, paraméterezett notebook keresővel is fel van vértezve. 16 nézőpont alapján egészen biztosan megtaláljuk az igazit…

Nyomtató, fogod?

Az iPon az irodai vásárlókról sem feledkezett meg. Az oldalon az „Kellékanyag kereső”-ben gyártó és típus alapján paraméterezett patronok közül válogathatunk. Emellett a menüben külön kategóriát képviselnek az irodaszerek.

Menü, menü, mondd meg nékem!

Az iPon menüje is szórakoztató. No, nem a működése, hanem a benne felsorolt területek egészen színessé teszik az oldalt. Az, hogy az oldal foglalkozik a feltörekvő eSporttal, az nem is olyan meglepő. Azt viszont jó memorizálni, hogy az elektronikai és számítástechnikai cikkek mellett az iPon többek között barkácsolgatással, kerti gépészettel, könyvvel, autógumival, festményekkel is foglalkozik. Külön figyelmetekbe is ajánljuk a Bazárt, ahol  bontott, javított, esetleg tartozék hiányos, vagy sérült termékeket vásárolhat, az eredeti terméknél rövidebb jótállási idővel, Black Friday áron.

Facebook (ügyfélszolgálati chat bot alkalmazással)

CIKKAJÁNLÓ

A kisgyerekek is online kereskedővé váltak A kisgyerekek is online kereskedővé váltak
2018. 10. 25.

Lecsapnak a limitált szériákra, majd eladják.

Andris, ez a webshop biztonságos? Andris, ez a webshop biztonságos?
2017. 12. 04.

Honnan tudom, hogy a webshop, ahonnan vásárolni akarok biztonságos?

Harvest Snaps – Körkép a különleges chipsekről Harvest Snaps – Körkép a különleges chipsekről
2018. 07. 03.

Létezik már bab, lencse és borsó chips is.

Black Friday akciók Bakó Géza és a Full Kontakt Bt. prezentálásában Black Friday akciók Bakó Géza és a Full Kontakt Bt. prezentálásában
2018. 10. 29.

Ha megtanulod, hogyan legyél a legjobb a Black Friday-en, az már egy befektetés.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu