Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Webáruházak – Játéksport

Szerző: Galambos Dániel
2018. 09. 16. |

Játék és terminál tíz percben.

Webáruházak – Játéksport

Elég nehéz választékban utolérni azt a webáruházat, amely különféle játékok forgalmazásával foglalkozik. A széles kínálat nem csak erre a területre korlátozódik, az is innen vásárol, aki épületekbe, hivatalokba keres terminálokat, beléptető rendszereket.

Első pillanatra olyan webáruháznak látszik a Jateksport.hu, ahol a játékokon van a hangsúly, pedig ez nem így van. Erre a másik vonalra később visszatérünk.

Aki csocsó, asztali foci, póker, billiárd vagy léghoki asztalt szeretne vásárolni, annak az útja az említett webáruházba vezet. A legérdekesebb darabok még sem ezek, hanem azok az asztalok, amelyek több funkciósak.

A kínálat részét képezi 10, 13 vagy 15 játékot tartalmazó asztal! Ezekben közös, hogy a tetejükben található a csocsó rész, alatta pedig mini pingpong asztaltól kezdve, számtalan szórakozási lehetőséget rejtettek el.

Ezek rétegesen, egymás alatt helyezkednek el. Többségük nem pille könnyű – némelyik 35 kilós – ezért elég nehéz is felborítani a stabil lábakon álló szórakoztató eszközöket.

Játékok

A kínálat része a franciák kedvelt golyós játéka a pétanque, de nem csak ilyen ritkaságok találhatók az online áruházban, hanem a kocsmákban használt darts, lengő teke és társai. A sakk, póker billiárd, rex már inkább a szellemi sportok területe, ezek műveléséhez is kaphatók készletek, asztalok.

A játékos részhez tartoznak a “közlekedési eszközök”, ilyen például az elektromos motorral hajtott gördeszka, a ma divatos kétkerekű “deszkák”, amelyeken egyensúlyozni kell.

Ipari célokra

Külön kasztot képviselnek a választékban azok a termékkörök, amelyeket épületekben, irodaházakban, autó mosókban és más hasonló helyeken használnak. Kezdésnek jó

a három milliméteres acéllemezből készült pénzváltó, amely autómosókban jön jól. Ez 1500 darab százforintost is tud tárolni, úgyhogy ha valaki teli automatát zsákmányol, akkor annak örülhet, mert 150 ezer forinttal lesz gazdagabb.

Ha már a pénznél járunk, akkor ott a pénz számláló, amiből létezik érme számláló is. Ez a szerzet több formában érhető el, a legegyszerűbben használható kivitel az, amelybe csak bele kell önteni a pénzt. A művelet végén pedig a digitális kijelző mutatja, hány darab érme található benne. Játékgépek is kaphatók.

Aki plázát akar működtetni, vagy nyomógombos kaput, annak jól fognak jönni azok a nyomtatók, amely ilyen helyeken használhatók.

Ha sok efféle berendezést használ valaki, akkor számtalan kiegészítő érhető el a webáruházban. Itt a különféle kábelektől, nyomtatókig, sok minden kapható, ami a biztos üzemeltetést segíti. Az egyik legérdekesebb cikk közülük a vandál álló, fém billentyűzet és a szintén vandál biztos pin kód beütő terminál.

Az összes kategória

A végére maradt egy felsorolás, amely mutatja, hogy a jateksport.hu milyen kategóriákba sorolja a nála kapható termékeket. Íme a választék: darts, csocsó, biliárd, léghoki asztalok, póker készlet és kellék, multifunkciós asztalok, pingpong asztalok, sakk, rulett, pénzváltó gép, elektromos járművek, fitnesz gépek, játszótéri játékok, gördeszkapark, mászófal, internet terminál, ipari monitor érintőképernyő, játék automata, játékgép alkatrész, bankkártya chipkártya, olvasó, érme és bankjegyszámláló, ipari printerek, egyéb termékek, használt és bemutató darabok és zenegépek.

CIKKAJÁNLÓ

Black Friday – Az Edigital.hu mérlege Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.

A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.

OTTO webáruház – A nőies német klasszikus OTTO webáruház – A nőies német klasszikus
2018. 04. 16.

Mosógépet az OTTO-tól?

Műanyag szívószál helyett itt az üveg szívószál Műanyag szívószál helyett itt az üveg szívószál
2018. 07. 30.

100 millió műanyag szívószálat használunk el naponta, szennyezve sok műanyaggal a Földet.

gpshop.hu – Rajongásból élni gpshop.hu – Rajongásból élni
2018. 05. 09.

Forma 1, MotoGP és GT rajongói termékek. Így lehet Kimi Räikkönenes sapkája bárkinek.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu