Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Webáruházak - Játéksport

Játék és terminál tíz percben.
Elég nehéz választékban utolérni azt a webáruházat, amely különféle játékok forgalmazásával foglalkozik. A széles kínálat nem csak erre a területre korlátozódik, az is innen vásárol, aki épületekbe, hivatalokba keres terminálokat, beléptető rendszereket.

Első pillanatra olyan webáruháznak látszik a Jateksport.hu, ahol a játékokon van a hangsúly, pedig ez nem így van. Erre a másik vonalra később visszatérünk.

Aki csocsó, asztali foci, póker, billiárd vagy léghoki asztalt szeretne vásárolni, annak az útja az említett webáruházba vezet. A legérdekesebb darabok még sem ezek, hanem azok az asztalok, amelyek több funkciósak.
A kínálat részét képezi 10, 13 vagy 15 játékot tartalmazó asztal! Ezekben közös, hogy a tetejükben található a csocsó rész, alatta pedig mini pingpong asztaltól kezdve, számtalan szórakozási lehetőséget rejtettek el.

Ezek rétegesen, egymás alatt helyezkednek el. Többségük nem pille könnyű - némelyik 35 kilós - ezért elég nehéz is felborítani a stabil lábakon álló szórakoztató eszközöket.

Játékok


A kínálat része a franciák kedvelt golyós játéka a pétanque, de nem csak ilyen ritkaságok találhatók az online áruházban, hanem a kocsmákban használt darts, lengő teke és társai. A sakk, póker billiárd, rex már inkább a szellemi sportok területe, ezek műveléséhez is kaphatók készletek, asztalok.

A játékos részhez tartoznak a "közlekedési eszközök", ilyen például az elektromos motorral hajtott gördeszka, a ma divatos kétkerekű "deszkák", amelyeken egyensúlyozni kell.

Ipari célokra


Külön kasztot képviselnek a választékban azok a termékkörök, amelyeket épületekben, irodaházakban, autó mosókban és más hasonló helyeken használnak. Kezdésnek jó
a három milliméteres acéllemezből készült pénzváltó, amely autómosókban jön jól. Ez 1500 darab százforintost is tud tárolni, úgyhogy ha valaki teli automatát zsákmányol, akkor annak örülhet, mert 150 ezer forinttal lesz gazdagabb.

Ha már a pénznél járunk, akkor ott a pénz számláló, amiből létezik érme számláló is. Ez a szerzet több formában érhető el, a legegyszerűbben használható kivitel az, amelybe csak bele kell önteni a pénzt. A művelet végén pedig a digitális kijelző mutatja, hány darab érme található benne. Játékgépek is kaphatók.
Aki plázát akar működtetni, vagy nyomógombos kaput, annak jól fognak jönni azok a nyomtatók, amely ilyen helyeken használhatók.

Ha sok efféle berendezést használ valaki, akkor számtalan kiegészítő érhető el a webáruházban. Itt a különféle kábelektől, nyomtatókig, sok minden kapható, ami a biztos üzemeltetést segíti. Az egyik legérdekesebb cikk közülük a vandál álló, fém billentyűzet és a szintén vandál biztos pin kód beütő terminál.

Az összes kategória


A végére maradt egy felsorolás, amely mutatja, hogy a jateksport.hu milyen kategóriákba sorolja a nála kapható termékeket. Íme a választék: darts, csocsó, biliárd, léghoki asztalok, póker készlet és kellék, multifunkciós asztalok, pingpong asztalok, sakk, rulett, pénzváltó gép, elektromos járművek, fitnesz gépek, játszótéri játékok, gördeszkapark, mászófal, internet terminál, ipari monitor érintőképernyő, játék automata, játékgép alkatrész, bankkártya chipkártya, olvasó, érme és bankjegyszámláló, ipari printerek, egyéb termékek, használt és bemutató darabok és zenegépek.