Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Jó tanácsok a 2022-es Black Friday-re

Rengetegen izgatottan várják az idei Black Friday-t, ám ahhoz, hogy valóban előnyösen vásárolhassunk, érdemes észben tartani néhány dolgot. Most eláruljuk a tippjeinket!

Ki ne szeretne akciósan vásárolni? Különösen igaz ez a karácsony előtti időszakban, amikor általánosságban nagyobb költségekkel lehet számolni. Ezért is vált olyan népszerűvé és sikeressé a Black Friday, hiszen az esemény óriási leárazásainak köszönhetően rengeteget spórolhatunk az ünnepek előtt. Azonban a tudatosságot és megfontolt döntéseket ilyenkor sem szabad kizárni! Ahhoz, hogy a lehető legelőnyösebb vásárlásokat bonyolíthasd le, nézd meg a most következő ötleteinket és kamatoztasd az itt tanultakat!

Tervezz előre!

Írd össze, hogy mi mindent szeretnél megszerezni a Black Friday ideje alatt! A célzott vásárlás időben és energiában is hatékony.
Ne csak a termékekre fókuszálj, hanem gondolkozz el a legoptimálisabb kiszállítási módon is, például: közel van hozzád egy adott üzlet, de akár online is vásárolhatsz onnan? Vedd meg az előre kinézett terméket a webshopból és vedd át személyesen! Így elkerülheted a sorban állást és felesleges várakozást, de megspórolhatod a kiszállítás költségét.

Nézd meg személyesen!

Egy-egy hírlevél vagy reklámújság alapján nehéz biztosan eldönteni, hogy a kinézett termék a valóságban is megfelel-e az elképzeléseknek. Mielőtt belevetnéd magad a kedvezményes online vásárlásba, győződj meg róla személyesen is, hogy mennyire lesz jó és hasznos számodra az adott árucikk. Ezzel a módszerrel sok kellemetlenségtől és csalódástól kímélheted meg magad.

Tájékozódj több helyről is!

Bár első pillantásra sok akció valóban csábítónak tűnhet, érdemes utánanézni, hogy más helyeken mennyibe kerül a kinézett termék. Hasonlítsd össze az árakat, így reális képed lesz, és ténylegesen a legkedvezőbb ajánlattal élhetsz majd.