Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

KEO – sportruha márka, Oczella Eszter és Oczella Krisztina tervezésében

Szerző: Galambos Dániel
2018. 10. 12. |

Két influenszer, saját ruhamárkával, és webáruházzal.

KEO – sportruha márka, Oczella Eszter és Oczella Krisztina tervezésében

KEO Fitness egy új, izgalmas színfoltja a magyar divatiparnak. A vállalkozás tulajdonosai, Oczella Eszter és Oczella Krisztina megmutatták, hogy ami sportos és kényelmes, nem jelent egyúttal unalmas vagy férfias szabásvonalat és mintákat. A testvérpáros a kollekció megvalósításánál nagy gondot fordított a minőségre, a kényelemre és a divat összhangjára, ami egytől-egyig meglátszik a ruhadarabokon. A tervezés és a menedzselés részleteibe a HelloBlackFriday-t is beavatták.

A kezdetekről Oczella Krisztina, a testvér –és tervezőpáros egyik tagja mesélt nekünk: „A sport kiskorunk óta fontos része az életünknek. A fitnesszel öt-hat éve kezdtünk el foglalkozni, amikor befejeztük a ballettet. Körülbelül ezzel egyidőben a modellvilág felé is nyitottunk, így egyértelműnek tűnt, hogy kössük össze a divatot a sporttal, és alapítsuk meg saját fitness ruházati márkánkat.”

A névválasztás nem volt azonnal egyértelmű, emlékezik vissza Krisztina – „A nővérem hosszabb, több szavas márkanéven gondolkodott, de én az egyszerűségre szavaztam, hiszen az sokkal könnyebben megmarad az emberek fejében. A nevünk kezdőbetűiből alkottam rövid szavakat, így az OKE és a KOE után megszületett a KEO. A szlogenünk „Work that body by KEO” lett, amelyet Eszter eredetileg a márkanévnek szánt.

A minőségi alapanyagokat Olaszországból importálják, ezek változó arányban poliésztert, poliamidot és elasztánt tartalmaznak. A melegítőkhöz inkább pamutos, kevés poliészterrel kevert anyagot választanak. Mivel mindketten jól tudják, hogy milyen bosszantó, ha egy új ruhadarab néhány hét után bolyhosodni kezd, vagy elveszíti a színét, tartását, ezért erre különösen nagy figyelmet fordítottak az alapanyagok kiválasztásánál. A nyári hónapokban egy vékonyabb, szinte “második bőr” érzetét nyújtó, télen pedig egy árnyalatnyival vastagabb anyaggal dolgoznak. Rendszeresen kísérleteznek új technológiákkal is, hiszen a hölgyek szerint a fejlesztés nem állhat meg a márka létrehozását követően.

A következő lépés részleteibe Eszter avatott be minket: „Több varrodával dolgozunk együtt, mindenhol más és más munkafolyamatok zajlanak. Külön szabják ki a méretarányos darabokat, külön illesztik össze a részeket, illetve helyezik rá a logót a darabokra, és külön szublimálják, szitázzák a szükséges részeket. A legutolsó folyamat az értékesítés előtt az elkészült áru levasalása, felcímkézése, átellenőrzése és becsomagolása.”

A munka kreatív és legfontosabb része a tervezés, amiről lelkesen beszélt Krisztina: „Ilyenkor mindig azt tartom szem előtt, mi az, ami nekem, mint nőnek tetszene, vagyis szívesen edzenék benne, tehát tökéletes kényelmet nyújt futás, torna, vagy bármilyen sporttevékenység közben. Persze a szexi kialakítás sem elhanyagolható, illetve az egyediség és a nőiesség. A tervezés folyamata az elképzelt darabok lerajzolásával kezdődik, ezt általában együtt csináljuk a nővéremmel. Persze előfordult már, hogy hirtelen jött egy klassz ötlet, a másik pedig csak rábólintott.”

Eszter néhány gondolattal kiegészítette a Krisztina által elmondottakat: „A tervezés során ügyelünk a különleges megoldásokra, részletekre: a comb részen található szűkítő varrás például optikailag hosszabbítja a lábakat, míg a brazil tanga fazonú hátsórész kerekebb popsit kölcsönöz viselőjének. A hármas oldalpánt használata a magas derekú nadrágokon és a popsi vonal alatt kezdődő tüllbetét is nagyon szexi. Sportmelltartóink a formai kialakításának köszönhetően kisebb mellmérettel rendelkező hölgyeknek is csinos, nőies viseletet biztosítanak. Terveztünk spagetti pántos melltartót is hálós crop toppal: ebben szinte lehetetlen észrevétlenül maradni edzés közben. Az idei év nagy trendjei közé tartoznak a “combzokni” fazonnal készülő nadrágok, így ezeket sem felejtettük ki a kínálatból. ”

Mivel a magyar piac nem számít túl nagynak, így a hölgyek a külföldi terjeszkedésben is gondolkodnak. „Jelenleg Írországban van viszonteladó partnerünk, de a környező országokból, például Ausztriából, Csehországból és Szlovákiából is kapunk folyamatosan rendeléseket” – meséli Eszter. „A cél természetesen az, hogy világszinten tudjunk szállítani.”

Emellett a hazai vásárlók sincsenek elhanyagolva: „Budapesten, az I. kerületben található Flex Gym-ben lehet megvásárolni a termékeinket, valamint a saját showroomunkban, a Garay utca 24. szám alatt, ahol előre egyeztetett időpontban várjuk a vásárlóinkat minden nap. A vásárlóink 90%-a a webshopot használja, ami érthető is, hiszen nem mindenki tudja megoldani, hogy eljöjjön hozzánk személyesen vidékről, vagy a város másik pontjáról.” – teszi hozzá Krisztina.

Mivel javában tombol a jó idő, egyre többet lehet tartózkodni a szabadban, így a testvérpáros is készül néhány újdonsággal a fitness és a divat rajongóinak: „A tavaszi kollekciónkban háromnegyedes és rövidnadrágok is lesznek, igazán szexi, élénk színekkel, és az sem titok, hogy nyártól érkeznek a szebbnél-szebb bikinik.” – avatott be a részletekbe Eszter.

A kínálat tehát folyamatosan bővül, a vállalkozás terjeszkedik, de apróbb nehézségek persze mindenhol adódnak. „Mivel ez az első vállalkozásunk, nagyon sok kihívással szembesülünk nap, mint nap” – mondja el Krisztina. „Minden újdonság számunkra, amit megtapasztalunk. Kihívás például, hogy a nővéremmel közös nevezőre jussunk a ruhák tervezésénél” – neveti el magát. „Kihívást jelent az is, hogy mindent időben beszerezzünk és legyártassunk, illetve ha valami elfogyott a raktárkészletből, azt azonnal pótoljuk, hiszen senki sem szeret heteket várakozni a vágyott ruhadarabra.”

Eszter helyeslően bólint a Krisztina által elmondottakra, és elárulja, hogy a KEO követői nem csak a legújabb ruhadarabok képeivel találkozhatnak az internetes felületeken: „Arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy vásárlóinkat a helyes táplálkozásra és sportolásra sarkalljuk. Ehhez próbálunk hiteles videókat közzétenni a KEO oldalán, megosztani a közösségi média felületein, remélve, hogy motiváljuk a kedves hölgyeket egy fittebb életritmusra.”

Ahhoz pedig kétség sem fér, hogy csinosan, egy kényelmes szettben mindenkinek nagyobb kedve támad majd elvégezni a bemutatott gyakorlatokat, még akkor is, ha odakint egyre jobban felkúszik a hőmérő higanyszála. Május-június körül pedig már megkezdődhet a bikini-vadászat, amit szintén rendelhetünk a KEO Fitness folyamatosan bővülő kínálatából.

KEO Instagram:
www.instagram.com/keosport

CIKKAJÁNLÓ

XLO – fontos a jó névválasztás, de azért a vásárlók okosak XLO – fontos a jó névválasztás, de azért a vásárlók okosak
2018. 04. 20.

Újra itt az OLX? Nem, ez XLO, és nincs köze hozzájuk.

Már itthon is elérhető az Instagram vásárlási funkciója! Már itthon is elérhető az Instagram vásárlási funkciója!
2018. 05. 02.

Az Instagramos vásárlás nagy boom előtt áll Magyarországon (is).

Ajándék webáruház – Pár lépésre a gumizsuzsitól Ajándék webáruház – Pár lépésre a gumizsuzsitól
2018. 08. 13.

Ajándék ötletek, konyhai és fürdőszobai termékek, női ruhák, egyedi ajándékok.

Alibaba vagy Amazon a top webáruház minden országban? Dehogy! Alibaba vagy Amazon a top webáruház minden országban? Dehogy!
2018. 04. 14.

Bemutatjuk a Shopee-t, Délkelet-Ázsia egyik legsikeresebb webshopját.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Black Friday – MANGO – 30%-os akció!
2018. 11. 23.
A MANGO-nál 30% kedvezmény van vasárnapig, a BLACK18 kóddal, minden termékre!
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu