Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Készülj fel velünk a GLAMOUR-napokra!

Nemcsak a 2022-es Black Friday-re, hanem az idei GLAMOUR-napokra is ellátunk néhány hasznos tanáccsal, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a kedvezményekből!

Bár már nagyon izgatottan várjuk a soron következő Black Friday-t, ettől függetlenül szemmel tartjuk az aktuális akciós vásárlási lehetőségeket is. Mivel a legközelebbi ilyen alkalom az október 6–9. között megrendezésre kerülő GLAMOUR-napok lesz, így összegyűjtöttünk néhány hasznos linket, amelyek segíthetnek a hatékony vásárlás lebonyolításában.

 

  1. Ha szeretnél biztosra menni, hogy mindig kéznél legyenek a szükséges kuponok, töltsd le a GLAMOUR Univerzum alkalmazást, és használd digitálisan a kedvezményeket!
  2. Szeretnél alaposan felkészülni a vásárlásra, és célzottan megtalálni a hozzád legközelebbi lehetőségeket? Használd a GLAMOUR-napok üzletkeresőjét!
  3. Az idei shoppinghétvégével egy izgalmas nyereményjátékban is részt vehetsz, amivel visszanyerheted a vásárlásod értékét! Ide kattintva minden részletet megismerhetsz.
  4. Amennyiben felmerült benned bármilyen kérdés a témával kapcsolatban, amire eddig nem kaptál választ, érdemes ellátogatni a gyakori kérdések oldalára, ahol számos információt megtalálható a GLAMOUR-napokkal kapcsolatban.