Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Webáruházat indít Kiss Virág

A többszörös világbajnok fitnesz-testépítő ruházati, élelmiszer és kozmetikai termékeket is kínál hamarosan.
Kiss Virág 2012 óta versenyez bikini fitnesz kategóriában, ami valójában azt jelenti, hogy sportos, szépen kidolgozott, arányos testet kell bemutatni úgy, hogy a versenyzők megőrizzék nőiességüket.

Azóta már rengetegszer állt a dobogó legfelső fokán, legnagyobb eredménye az a világbajnoki cím, amit az Arnold Schwarzenegger igazgatása alatt megrendezett versenyeken szerzett meg.

Ma már profi versenyzőnek számít,

az egészséges életmóddal kapcsolatos szemlélete és a sportsikerei miatt pedig egyre többen figyelnek fel rá, és kezdik követni példáját.

A sportrajongóknak, vagy akár azoknak is, akik csak most kezdenek bele az életmódváltásba és kezdik rendbe tenni a testüket-lelküket, kifejezetten ajánlott Virág weboldalát olvasgatni és bekukkantani az új webshopjába.

Ez utóbbiban ugyanis olyan, a nevével fémjelzett termékeket vásárolhatunk tőle, amelyek garantáltan megadhatják a kezdő löketet a sportoláshoz.

Egyelőre fitnesz ruházati termékeket találunk a webáruházban, amelyek mindenféle méretben és színben megtalálhatóak, és amik kényelmes vastagságúak és mindenkinek megfelelő tartást nyújtanak.

Nyári rövidnadrágos és sportmelltartós, valamint téli mellényes, hosszúnadrágos és overallos szetteket is rendelhetünk az online boltból, amelyeket akár variálhatunk is egymással.

Hamarosan élelmiszerek és kozmetikumok is fognak érkezni a webshopra, így érdemes követni Virágot a különböző felületeket, hogy időben értesüljünk ezeknek a várható időpontjáról.

Már nagyon várjuk ezeket is, de addig is válogathatunk a sportruházatok között.