Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Kollányi Zsuzsi divatot teremt

Szerző: Galambos Dániel
2018. 10. 26. |

Interjúnk Kollányi Zsuzsi énekesnővel, aki a webshopjáról mesélt.

Kollányi Zsuzsi divatot teremt

A népszerű énekesnő saját webáruházat nyitott, Kollányi Zsuzsi shop néven.


A Valahonnan c. dal már 26 millió feletti nézettségnél jár.

A csinos, várandós énekesnő saját webáruházzal örvendeztette meg rajongóit nemrégiben. A termékpaletta folyamatosan bővül, a vásárlói visszajelzések pozitívak – és ami lényeges, kiemelt figyelmet is fordít rájuk Zsuzsi.  Hogy hogyan? A beszélgetésből kiderül.

Mikor és hogyan jött az ötlete a saját webshop megnyitásának?

A webshop ötlete valamikor tavaly kora ősszel fogant meg, amikor a párom egy tévéműsor miatt elkezdett magának egyedi pólókat gyártatni, hogy nekem szurkolhasson.

A cég, akikkel akkor készíttette a saját felsőit, szívesen segített nekünk az első pár önálló brandes termékünkben is. Mindezt tovább gondoltunk, és a párom kezdeményező készségének köszönhetően nagyon gyorsan haladtunk előre a saját márka építésével.


Ki tervezte a logót?

A párom ötletéből és Decsi Dániel barátunk kreativitásából született meg a webshopban látható logó. Feltétlenül valami rám jellemzőt szerettünk volna választani, így a rajtam lévő tetoválásokról eredeztethetőek a logó szavai, motívumai.


Ki a célközönség?

A célközönség gyakorlatilag bárki, aki szereti a letisztult, hordható, jó minőségű és vagány termékeket. A magam részéről olyan embereket szeretnék öltöztetni, korra, nemre való tekintet nélkül, akik szeretik jól érezni magukat és igenis meg szeretnék hódítani a világot.


Melyek most a legnépszerűbb termékek?

A legnépszerűbb termékeink az olyan alap darabok, mint a napszemüveg, baseball sapka, illetve az óra, hiszen ezeket tényleg bármihez fel lehet venni. De szerencsére a vásárlóink szeretik, amiket kínálunk, tény, hogy mindenről meg is kérdezzük a véleményüket, igényt mérünk fel, visszajelzéseket várunk.


Mindegyik rendelés mellé jár dedikált fotó?

Alapvetően a csomagjaink, szettjeink tartalmaznak dedikált fotót, de természetesen minden igényt igyekszünk kielégíteni.

 

Koncerteken gyakran visszaköszönnek a webáruház termékei a rajongókon? Helyben is megvásárolhatóak egy-egy fellépés után?

Igen és igen. Szerencsére, amit egyszer kiadunk a kezünkből, utána azt viszont is szoktuk látni, a koncerteken élőben is, illetve fényképeken is a követőimen.

Minden nagyobb koncerten igyekszünk jelen lenni, ahol erre az adott helyszín teret tud biztosítani, hiszen ez a fajta személyes kontaktus is nagyon fontos része a jó kapcsolatnak a rajongókkal.


Milyen új termékek várhatóak a webáruházban?

Már az őszi szezont készítjük elő, a hűvösebb időre és az iskola-és túraszezonra készülünk, így az új termékek között várhatóan megtalálhatók lesznek hátizsákok, pulóverek, és még tolltartó is.


Melyik szállítási opció a legnépszerűbb?

Nálunk minden platformot, amit szállítás terén alkalmazni lehet, alaposan kihasználnak a vásárlók, a csomagküldő szolgálattól a személyes átvételig.


Üzlet nyitását tervezitek?

Egyelőre bolt nyitásban nem gondolkodunk, nem is feltétlenül indokolt talán. Most nagyobb energiát fordítunk a kreatív oldalra, hogy mikor, milyen termékekkel elégítsük ki a vásárlói igényeket, és folyamatosan ötletelünk, hogyan színesítsük a repertoárt, így már a jövő nyári szezon darabjait is tervezgetjük. Aztán persze ki tudja, mit hoz még a jövő…


Mesélnél egy kicsit a “Legyél Te is webshop arc” felhívásról?

Nagyon fontosnak tartjuk a márkához fűződő közösségépítést. A párommal mindketten hiszünk abban, hogy érdemes összehozni az embereket és minőségi emberi kapcsolatokat ápolni (a magánéletünkben is kiterjedt baráti társasággal rendelkezünk), így a márkánál is igyekszünk figyelni rá, hogy “családot” hozzunk létre. Gyűjtjük a mosolygó arcokat, akik elégedettek a megkapott darabokkal és az engedélyükkel megosztjuk a fotóikat a közösségi oldalaimon.


Milyen vásárlói visszajelzéseket kaptok? Ezek alapján gondolkodtok új termékekben?

Igen, abszolút fontos a vásárlóink visszajelzése az új termékek megalkotásában is, illetve a már meglévők frissítésében. Ki tudná jobban, mit szeretnének, mint ők? Rengeteg kreatív, vagy akár vicces ötletük van, ami nekünk magunknak talán eszünkbe sem jutna. Nyilván van egy alap elképzelésünk a márkáról, amihez tartani szeretnénk magunkat (stílusban, forma-és színvilágban), de ezen belül viszont nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan dolgokat hozzunk létre, ami igazán kiszolgálja a vevői igényeket.

CIKKAJÁNLÓ

Magyarország 10 legnagyobb forgalmú online kiskereskedője Magyarország 10 legnagyobb forgalmú online kiskereskedője
2018. 08. 15.

A lista élére ezúttal is az Extreme Digital került. Feljutott a listára az Alza is.

Webáruházak – Truck Shop Webáruházak – Truck Shop
2018. 07. 29.

Célkeresztben a kamionosok.

Webáruházak – Amikor egy gombnyomás a takarítás Webáruházak – Amikor egy gombnyomás a takarítás
2018. 07. 16.

Tényleg hasznos egy ablaktisztító robot?

Rágógumit dobott piacra a Halls Rágógumit dobott piacra a Halls
2018. 07. 04.

Új termékeket figyelő rovatunk egy új rágógumira lelt.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu