Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Webáruházak – Játék, komolyan

Egy minőségi játékokat árusító webáruház története.
Ez történik akkor, amikor valaki komolyan veszi a játékot. Egy minőségi játékokat árusító webáruház története.

Apple, Microsoft és sorolhatnánk a nagy neveket. Mi a közös pont ezen vállalkozások és a Kreatívjáték.hu weboldal között?

A varázsszó, az egyező dolog nem a kereskedelem, nem a játék, nem is a profithajhászat foka, hanem a garázs. Az említett nagy nevek és a minőségi játékokkal foglalkozó webáruház is garázsból indult.

Pontosabban, azaz két év híján harminc esztendeje startolt az üzlet, nem garázsból, hanem egy irodából.

A garázs úgy került képbe, hogy az első szállítmány a BRIO-tól egy garázsba landolt, nem pedig egy nagy és tágas raktárba.

Előélet


A vállalkozás kereskedelmi tevékenységgel kezdte a tevékenységét, de anno a játékok még nem kerültek képbe, az adok és veszek más területen ment. Az indulást követően nem sokkal érkeztek meg a játékokhoz, azoknak is a minőségi, gyerekbarát köréhez.

Ehhez, a ma már nem divatos értékrendhez tartják magukat abban a korban is, ahol az értékrend vagy lecsúszott vagy nem is ismerik ezt a szót.

Egyszóval, kis túlzással, keresztes hadjáratot folytatnak, nem szimplán játékokat árulnak. Ez adja a játékok árusításának komolyságát.

A jelen


Ma már nem csak a kezdéskor partner BRIO-val állnak kapcsolatban, gyakorlatilag lefedik az egész palettát, rengeteg nagy névnek a termékeit árulják. A nagy nevek között ott a Schleich, a Jarod, az Aurora és a Teddykompanier.

Ők azok a külhoni játékgyártók, akik minőségi, tartós és gyermek barát játékokat készítenek.

Ezen márkák termékeivel maradnak igazán célon, de mint korábban lett említve, az egész gyermek témát lefedik. Ebbe beletartoznak a könyvek, DVD-k, a filmekben látott figurák, alakok. Szóval, szinte szó szerint minden megtalálható a Kreativjatek.hu weboldalon, amely 2003 óta fut ezen a néven.