Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

A mall.hu nem adja fel

Szerző:
2017. 11. 17. |

Nyilatkozatuk szerint a webáruház gőzerővel készül a Black Friday-re.

A mall.hu nem adja fel

Mint arról korábban beszámoltunk, a Nemzeti Adó- és Vámhatóság (NAV) és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) 2017. november 14-én országos akció keretében nyomozó- és adóhatósági vizsgálatot indított a mall.hu-nál. A vizsgálat ténye, az ezzel kapcsolatos feltételezések, az előállt működési, logisztikai problémák komoly kihívás elé állították a céget. A 12 éve hazánkban működő webáruház, amely 2016-ban a GKI Digital felmérése szerint Magyarország harmadik legnagyobb e-kereskedője volt, legfrissebb nyilatkozatában tételesen igyekszik eloszlatni a mall.hu kapcsán elterjedt szerintük téves információkat.

A cseh raktárak besegítenek

A mall.hu nyilatkozatában határozottan kijelenti, hogy a webáruház fennakadás nélkül működik, a vállalat teljes erőbedobással dolgozik, így valótlan az az állítás, hogy a Mall.hu működése szünetelne. A webshopra beérkező megrendeléseket a vállalatcsoport központi, csehországi raktárából teljesíti, házhoz szállítással. Egyelőre egyedül a személyes átvételi lehetőség nem elérhető, illetve a hatósági akció miatt a korábbi megrendelések teljesítése késedelmet szenved.

A mall.hu garantálja továbbá, hogy amennyiben egy vásárlójuk – akár a késedelmes szállítás miatt – eláll a már kifizetett termékek megvásárlásától, visszautalják számára az áruk vételárát, illetve a szállítási költséget is.

Lesz Black Friday is

A mall.hu válaszolt arra a kérdésére is, hogy 2017-ben számíthatunk-e a Black Friday időszakban a cseh alapítású a vállalat akcióira? A nyilatkozat leszögezi, a mall.hu készül a Black Friday időszakra, hiszen „továbbra is elkötelezettek a hazai vásárlóik iránt”.

A mall.hu közleménye

Alábbiakban változatlan formában olvashatjátok a szerkesztőségünkhöz eljuttatott nyilatkozatot:


„A Mall.hu a 2017. november 14-én megkezdett nyomozó- és adóhatósági vizsgálattal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja:

Mint ismert, az eljáró hatóságok egy országos akció részeként társaságunknál is helyszíni vizsgálatot kezdeményeztek, amely jelenleg is zajlik. A vizsgálat kapcsán számos félreértés látott napvilágot, ezekre reagálunk az alábbiakban.

A tények:

  • A Mall.hu 12 éve működik hazánkban, jelenleg Magyarország egyik legnagyobb, számos elismeréssel rendelkező webáruháza.
  • Webáruházunk fennakadás nélkül működik, vállalatunk teljes erőbedobással dolgozik, azaz valótlan az az állítás, hogy a Mall.hu működése szünetel.
  • Vevőink jelenleg is vásárolhatnak webáruházunkban, a megrendeléseket a vállalatcsoport központi, csehországi raktárából teljesítjük, házhoz szállítással. A személyes átvételi lehetőség egyelőre nem elérhető.
  • Készülünk a Black Friday akciókra, hiszen továbbra is elkötelezettek vagyunk hazai vásárlóink iránt.
  • A hatósági akció miatt a korábbi megrendelések teljesítése késedelmet szenved. Erről tájékoztattuk érintett vevőinket.
  • A hatósági akció miatti fennakadások nem érintik vevőink garanciához és elálláshoz kapcsolódó jogait. Mint minden online rendelésnél, a jótállás és az elállási jog érvényesítésének határideje is a rendelt áru kézhezvételétől kezdődik. Nincs változás abban sem, hogy amennyiben egy vásárlónk – akár a késedelmes szállítás miatt – eláll a már kifizetett termékek megvásárlásától, visszautaljuk számára az áruk vételárát és a szállítási költséget is. Előfordulhat azonban, hogy a visszautalás a szokásosnál több időt vesz igénybe.

Továbbra is mindenben együttműködünk a hatóságokkal azért, hogy a nyomozást a lehető leghamarabb megnyugtatóan lezárhassák. Minden rendelkezésünkre álló jogi eszközt igénybe veszünk azért, hogy mielőbb visszaállítsuk a magyarországi raktárunk normál működését és a megrendelt árukat kiszállítsuk.

Az okozott kényelmetlenség miatt vevőink és partnereink elnézését kérjük, köszönjük a türelmüket és az irántunk tanúsított bizalmat.”


 

CIKKAJÁNLÓ

Samsung Galaxy S8+ a Telekomtól! Samsung Galaxy S8+ a Telekomtól!
2017. 11. 14.

Figyelj jól, mert ez nem csak kedvezmény! Iratkozz fel a Telekom hírlevelére és nyerj!

Ingyenes 3D lábanalízis a Hervis-ben Ingyenes 3D lábanalízis a Hervis-ben
2018. 05. 30.

Ma már nem pusztán termék eladásról szól egy bolt. Itt egy példa egy jó kis kiegészítő szolgáltatásra.

Utazás a kényelembe Utazás a kényelembe
2017. 11. 20.

Ez az ajánlat azoknak szól, akik nem otthon szeretnek ünnepelni.

Műanyag szívószál helyett itt az üveg szívószál Műanyag szívószál helyett itt az üveg szívószál
2018. 07. 30.

100 millió műanyag szívószálat használunk el naponta, szennyezve sok műanyaggal a Földet.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – Garmin
2018. 11. 16.
Elnavigáljuk a 20, 25 és 35 százalékos kedvezmények között.
Black Friday Media Markt – A nagy ágyú eldördült
2018. 11. 16.
Idén nem mindenki várta meg a hivatalos, november 23-i startot, így tett a Media Markt is.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu