Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

A mall.hu nem adja fel

Szerző:
2017. 11. 17. |

Nyilatkozatuk szerint a webáruház gőzerővel készül a Black Friday-re.

A mall.hu nem adja fel

Mint arról korábban beszámoltunk, a Nemzeti Adó- és Vámhatóság (NAV) és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) 2017. november 14-én országos akció keretében nyomozó- és adóhatósági vizsgálatot indított a mall.hu-nál. A vizsgálat ténye, az ezzel kapcsolatos feltételezések, az előállt működési, logisztikai problémák komoly kihívás elé állították a céget. A 12 éve hazánkban működő webáruház, amely 2016-ban a GKI Digital felmérése szerint Magyarország harmadik legnagyobb e-kereskedője volt, legfrissebb nyilatkozatában tételesen igyekszik eloszlatni a mall.hu kapcsán elterjedt szerintük téves információkat.

A cseh raktárak besegítenek

A mall.hu nyilatkozatában határozottan kijelenti, hogy a webáruház fennakadás nélkül működik, a vállalat teljes erőbedobással dolgozik, így valótlan az az állítás, hogy a Mall.hu működése szünetelne. A webshopra beérkező megrendeléseket a vállalatcsoport központi, csehországi raktárából teljesíti, házhoz szállítással. Egyelőre egyedül a személyes átvételi lehetőség nem elérhető, illetve a hatósági akció miatt a korábbi megrendelések teljesítése késedelmet szenved.

A mall.hu garantálja továbbá, hogy amennyiben egy vásárlójuk – akár a késedelmes szállítás miatt – eláll a már kifizetett termékek megvásárlásától, visszautalják számára az áruk vételárát, illetve a szállítási költséget is.

Lesz Black Friday is

A mall.hu válaszolt arra a kérdésére is, hogy 2017-ben számíthatunk-e a Black Friday időszakban a cseh alapítású a vállalat akcióira? A nyilatkozat leszögezi, a mall.hu készül a Black Friday időszakra, hiszen „továbbra is elkötelezettek a hazai vásárlóik iránt”.

A mall.hu közleménye

Alábbiakban változatlan formában olvashatjátok a szerkesztőségünkhöz eljuttatott nyilatkozatot:


„A Mall.hu a 2017. november 14-én megkezdett nyomozó- és adóhatósági vizsgálattal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja:

Mint ismert, az eljáró hatóságok egy országos akció részeként társaságunknál is helyszíni vizsgálatot kezdeményeztek, amely jelenleg is zajlik. A vizsgálat kapcsán számos félreértés látott napvilágot, ezekre reagálunk az alábbiakban.

A tények:

  • A Mall.hu 12 éve működik hazánkban, jelenleg Magyarország egyik legnagyobb, számos elismeréssel rendelkező webáruháza.
  • Webáruházunk fennakadás nélkül működik, vállalatunk teljes erőbedobással dolgozik, azaz valótlan az az állítás, hogy a Mall.hu működése szünetel.
  • Vevőink jelenleg is vásárolhatnak webáruházunkban, a megrendeléseket a vállalatcsoport központi, csehországi raktárából teljesítjük, házhoz szállítással. A személyes átvételi lehetőség egyelőre nem elérhető.
  • Készülünk a Black Friday akciókra, hiszen továbbra is elkötelezettek vagyunk hazai vásárlóink iránt.
  • A hatósági akció miatt a korábbi megrendelések teljesítése késedelmet szenved. Erről tájékoztattuk érintett vevőinket.
  • A hatósági akció miatti fennakadások nem érintik vevőink garanciához és elálláshoz kapcsolódó jogait. Mint minden online rendelésnél, a jótállás és az elállási jog érvényesítésének határideje is a rendelt áru kézhezvételétől kezdődik. Nincs változás abban sem, hogy amennyiben egy vásárlónk – akár a késedelmes szállítás miatt – eláll a már kifizetett termékek megvásárlásától, visszautaljuk számára az áruk vételárát és a szállítási költséget is. Előfordulhat azonban, hogy a visszautalás a szokásosnál több időt vesz igénybe.

Továbbra is mindenben együttműködünk a hatóságokkal azért, hogy a nyomozást a lehető leghamarabb megnyugtatóan lezárhassák. Minden rendelkezésünkre álló jogi eszközt igénybe veszünk azért, hogy mielőbb visszaállítsuk a magyarországi raktárunk normál működését és a megrendelt árukat kiszállítsuk.

Az okozott kényelmetlenség miatt vevőink és partnereink elnézését kérjük, köszönjük a türelmüket és az irántunk tanúsított bizalmat.”


 

CIKKAJÁNLÓ

Internetes Vásárlás Napja: a mozgalom Internetes Vásárlás Napja: a mozgalom
2017. 11. 02.

Bemutatjuk a kezdeményezést, amely utat nyitott a Black Friday korszak számára.

Ezeket vettük a tavalyi Black Friday-n – idén mi lesz a sláger? Ezeket vettük a tavalyi Black Friday-n – idén mi lesz a sláger?
2018. 11. 16.

A szállásfoglalás is népszerű Black Friday idején.

Webáruházak – Amikor egy gombnyomás a takarítás Webáruházak – Amikor egy gombnyomás a takarítás
2018. 07. 16.

Tényleg hasznos egy ablaktisztító robot?

Szeptember 1-től új szendvicsek az OMV-nél Szeptember 1-től új szendvicsek az OMV-nél
2018. 09. 03.

A mi favoritunk a sós kürtőskalácsba csomagolt kacsamáj paté.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Black Friday – MANGO – 30%-os akció!
2018. 11. 23.
A MANGO-nál 30% kedvezmény van vasárnapig, a BLACK18 kóddal, minden termékre!
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu