Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Webáruházak - Matricák minden mennyiségben

Falmatrica nappaliba, gyerekszobába, vagy akár autóra is.
A matrica gyártástechnológiája, a nyomtatás és a számítógépes grafikai programok fejlettsége elhozta a kánaánt. Kis túlzással minden ötlet megvalósítható.

A Pandamatrica.hu webáruház a fentiekre a legjobb bizonyíték. Legyen szó az autó vagy a lakás dekorálásáról, mindenre van lehetőség. Az autós téma kezdésnek jó lesz. Ahhoz képest, hogy az autó eredetileg arra lett kitalálva, hogy A pontból B pontba elvigye az utasokat, a csomagjaikat, vagy az árukat, mára ettől a szereptől eléggé eltávolodott. Az autó az önmegvalósítás és az önkifejezés egyik formája. Ezt jól ki is használják az autógyárak és a tuningcégek.

A Pandamatrica egy szép szeletet hasít ki magának ebből a területből. Minden kapható, ami szem-szájnak ingere. Külön kategóriát képeznek a szakmát, hobbit, sportot, sport csapat iránti vonzalmat mutató matricák. Ezek a matricák mutatják meg pontosan, hogy az autó tulajdonosnak mi a hobbija, vagy a rajongásának a tárgya.

Szerencsére nem csak az autósok léteznek. A lakásokat is remekül fel lehet dobni matricákkal, ebben segít a webáruház lakás menüjében található választék.

Ez az a terület, amely segítségével viszonylag olcsón fel lehet dobni egy lakás kinézetét. Ami szerencsés, hogy nem csak a megszokott gyerekszobába való, mesefigurás vagy állatos matricák kaphatók. A lakás "felnőtt" része is dekorálható, mindenféle matrica kapható, amiről felvitel után szinte nem is vehető észre, hogy az matrica.
Ezzel a módszerrel, viszonylag olcsón lehet szebbé tenni a lakást.

Szoba filozófia


Követi a mai trendeket, divatot a felirat, idézet részleg, mert igen bőséges a választék belőlük. A ma divatos - sokszor önjelölt - megmondó emberektől, fotel filozófusoktól származó, általában közhelyes idézetek is találhatók. Szerencsére jobbak, működőképesnek látszók is elérhetők. A céges vonalat sem hagyták ki, modern irodákba jól passzoló, falakat beborító, változó betű méretű, szépen megtervezett idézetekből bőséges a választék.

Jogtisztaság?


Külön kasztot képviselnek a foci csapatok matricái. Itt gyakorlatilag "minden" megtalálható, az örök kérdést itt is feltesszük: vajon a csapatok, súlyos pénzekért levédett logói, címerei, amelyek meghatározott színekben, formákban pompáznak, vajon fizetnek-e utánuk jogdíjat?