Sötét layer
Kedvenc
A Market Worldnél bezöldült a Black Friday 2021 Fekete helyett Zöld Pénteket tart november 19-től a Market World webáruház a Black Friday 2021 alatt.
Sötét layer
Kedvenc
Pénteken startol az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021! Az eMAG és az Extreme Digtal évek óta leglátogatottabb webáruházak között van. A 2021-es Black Friday szezonban nem csak tűzforró ajánlataik, de nyereményjátékuk miatt is érdemes odafigyel...
Sötét layer
Kedvenc
Gigaleárazásokkal robbantja be a Fashion Days a Black Friday 2021-et November 17-én kiszabadulnak az ország egyik legnagyobb online divatáruházának, a fashiondays.hu-nak a kedvezményei. Gigantikus, akár 70%-os leárazásokkal igyekeznek megnyerni a Black Frid...
Sötét layer
Kedvenc
Ne legyél Black Friday balek! A fogyasztóvédelem egy e-kereskedelmi kisokossal igyekszik a vásárlók figyelmét felhívni a netes vásárlás buktatóira. Ezekre érdemes figyelni!
Sötét layer
Kedvenc
Miben lesz más a 2021-es Black Friday? A világjárvány alatt megváltozott vásárlási szokások még akkor is éreztetik hatásukat, ha lezárásokra már nem kell számítanunk.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - a részletek! Extreme Digital és Emag Black Friday együtt.. 2021 nagy dobása! Mit tehetsz, hogy ne maradj le semmiről?
Sötét layer
Kedvenc
Fennállása óta először szervez Black Friday-t a Vatera - akár 70 %-kal o... Az online piactér akciója azért lesz egyedi, mert nem csak új, hanem használt árucikkeket is elérhetnek majd rajta az érdeklődők, így a kínálat nem korlátozódik az aktuális modellekre.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - idén először együtt, egy napon! Idén eyszerre, az Emag ernyője alatt feketepéntekezik a két egyesült e-kereskedő. Fura akciók a legnagyobb Black Friday eseményen!

Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Megvan az eMAG Black Friday 2021-es dátuma!

Az eMAG bejelentette, hogy mikor lesz idén a Black Friday!

A romániai magyar nyelvű Pénzcsinalók portálon olvashatjuk az eMAG román anyacégének bejelentését, hogy a hazai piacon idén november 12-én tartja a "nagy" Black Friday péntekét.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sejthetjük, hogy a magyar piacon ugyanúgy 1 héttel később indítják az eMag Black Friday 2021-es őrületét: november 19 lehet a nagy nap!

 

"Bejelentette az eMAG a 2021-es Black Friday dátumát. A legnagyobb hazai online kereskedő idén november 12-én tartja az év egyik leginkább várt "vásárlási eseményét".

Ez lesz az eMAG fekete péntekének 11. kiadása. A vállalat ezúttal is azt közölte, hogy idén rekordokat fognak dönteni az elérhető termékek számában, valamint várakozásaik szerint az értékesítés mértékében is. Emellett ebben az évben azt is ígérik, hogy a kiszállítás sokkal rugalmasabb lesz, és idén sokkal nagyobb hangsúlyt kap a vállalat Easybox-hálózata is.

Az eMAG által szervezett tavalyi Black Friday abszolút rekord volt: 12,4 millióan látogatták meg a kereskedelmi vállalat webáruházát mindössze egy nap alatt, és már az első percben 8260 terméket rendeltek a vásárlók. A vállalat tavaly 349 millió lejes bevételt könyvelt el csak ebből a napból, ami még a pandémia ellenére is jelentős, 78%-os növekedés 2019-hez képest. A vállalat azt is közölte, hogy tavaly összesen 539 ezer online tranzakciót hajtottak végre a fekete pénteki akcióik során, egy átlagos termékkosár értéke pedig 647 lej volt. (wall-street.ro, hírszerk.)"

 

Forrás: Pénzcsinálók