Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Megvan az eMAG Black Friday 2021-es dátuma!

Az eMAG bejelentette, hogy mikor lesz idén a Black Friday!

A romániai magyar nyelvű Pénzcsinalók portálon olvashatjuk az eMAG román anyacégének bejelentését, hogy a hazai piacon idén november 12-én tartja a "nagy" Black Friday péntekét.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sejthetjük, hogy a magyar piacon ugyanúgy 1 héttel később indítják az eMag Black Friday 2021-es őrületét: november 19 lehet a nagy nap!

 

"Bejelentette az eMAG a 2021-es Black Friday dátumát. A legnagyobb hazai online kereskedő idén november 12-én tartja az év egyik leginkább várt "vásárlási eseményét".

Ez lesz az eMAG fekete péntekének 11. kiadása. A vállalat ezúttal is azt közölte, hogy idén rekordokat fognak dönteni az elérhető termékek számában, valamint várakozásaik szerint az értékesítés mértékében is. Emellett ebben az évben azt is ígérik, hogy a kiszállítás sokkal rugalmasabb lesz, és idén sokkal nagyobb hangsúlyt kap a vállalat Easybox-hálózata is.

Az eMAG által szervezett tavalyi Black Friday abszolút rekord volt: 12,4 millióan látogatták meg a kereskedelmi vállalat webáruházát mindössze egy nap alatt, és már az első percben 8260 terméket rendeltek a vásárlók. A vállalat tavaly 349 millió lejes bevételt könyvelt el csak ebből a napból, ami még a pandémia ellenére is jelentős, 78%-os növekedés 2019-hez képest. A vállalat azt is közölte, hogy tavaly összesen 539 ezer online tranzakciót hajtottak végre a fekete pénteki akcióik során, egy átlagos termékkosár értéke pedig 647 lej volt. (wall-street.ro, hírszerk.)"

 

Forrás: Pénzcsinálók