Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Webáruházak: Órabutik

Tommy Hilfiger és Michael Kors órákat is találtunk ebben az óra webshopban.

Karóra, a divatos kiegészítő


Manapság valójában már nem is igazán lenne szükségünk karórára, hiszen az okostelefonunkon bármikor ellenőrizni tudjuk a pontos időt. A karóra azonban szerencsére nem tűnt el, épp ellenkezőleg, a kinézetünk díszítő eleme lett, és az aktuális outfit-ünk fontos kelléke.

Az órák története igen messzire nyúlik vissza, és természetesen nem a karórákkal kezdődik.  Az első karóra 1904-ben született meg, amelyet egy Alberto Santos-Dumont nevű pilóta megrendelésére készítettek. Értelemszerűen, a pilóta a repülésre koncentrálva nem tudott zsebórát használni, ezért volt szüksége valami egyszerűbb időmutató szerkezetre.

Innentől kezdve a XX. században egyre inkább a polgárok is átvették a karórák használatát, ami szerencsére még ma sem ment ki a divatból. Épp ellenkezőleg.

Számos típusú, formájú, anyagú karórát tudunk már megvásárolni, és
a különböző neves tervezők, divatházak szinte mind forgalmaznak a saját stílusuknak megfelelő karórákat.

Természetesen ma már nem csak úgy tudunk megvásárolni egy-egy órát, hogy elmegyünk a boltba és hosszas válogatás és próbálgatás után kiválasztjuk a megfelelőt, hanem webáruházakból is meg tudjuk a nekünk legjobban tetsző karórát rendelni.

Órabutik webshop


Az Órabutik webáruházban például a jelenleg legdivatosabb divatházak óráit is meg tudjuk rendelni, legyen szó akár Tommy Hilfigerről, Versace-ról vagy Michael Korsról.

Női karórák és férfi karórák közül válogathatunk, és mindkét esetben márkák szerint szűrhetjük le a találati listát.

Elegáns, sportos, visszafogott vagy feltűnő darabokat is találhatunk a webshopban, érdemes jól körbenézni, mielőtt kiválasztjuk a megfelelőt.

Egy karóra amellett, hogy divatos, szerencsére még mindig sokaknak fontos, hogy funkcióját is betöltse, így a jó kinézet mellett a pontos időt is mindig tudni fogjuk.