Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Webáruházak – Kutyákra és cicákra hangolva

Szerző: Galambos Dániel
2018. 10. 03. |

Bemutatjuk a Petissimo webáruházat.

Webáruházak – Kutyákra és cicákra hangolva

Az állatok szerepe sokak életében meglehetősen nagy, ez betudható a kedvességüknek, szeretetüknek, játékosságuknak és a hűségüknek is. Ezekkel a tulajdonságokkal időnként könnyedén túlnőnek embereken. Következzék egy állat eledeles webáruház sztorija, amely Dézike érkezésével indult.

A Petissimo.hu webáruház jelenlegi pozícióját jól jellemzi, hogy 2009 óta piacvezető az állateledelek piacán. Ehhez az kellett, hogy húszezer fölötti visszatérő megrendelővel rendelkezzenek, és a Facebook oldalukat pedig félszáz ezren kövessék.

Az áruház születése Dédike érkezésének köszönhető, aki egy bokszer lányka. Mára csatlakozott hozzá két cica, és még hat kutyus.

Az indulás

A történet azzal kezdődött, hogy 2006-ban került a családba Dézike, az egész áruház, a róla szóló gondoskodásnak köszönhető:

a gazdák elkezdték kutatni a neten a megfelelő minőségű  állateledelt, amely a lehető legjobb áron érhető el. Majd elkezdtek kereskedni “hobbi” szinten, oldaluk címe – a webkutya.hu – mutatja a lazaságot. Ebből nőtt ki hazánk legnagyobb állateledeles webes szakáruháza.

A Webkutya Kft. elnevezése még a kiindulási állapotot tükrözi, mert a kezdetekben, a kutyákra koncentráltak csak, a macskák és más állatok nem kerültek a fókuszba.

A bővítés

Arra a kérésre, hogy jól végezték-e a munkájukat és kiváló ár/érték arányú eledeleket árultak-e, a forgalom folyamatos bővülése volt a válasz. 2009-ben váltak piacvezetővé a kutya eledelek terén, de közben már nyitottak a cicák és más házi kedvencek felé is.

A bővülés más téren is meglátszódott: időközben az állateledelekre specializálódott webes kereskedések száma negyven fölé nőtt, de ennek ellenére még mindig tartják a vezető helyüket.

Az eltelt évek alatt a termékek között vezető helyre léptek elő a cicáknak szánt tápok, a választék bővült a más házi kedvencek felé is. Gyakorlatilag mára lefedtek minden területet, így a tengerimalactól, papagájtól kezdve, minden háziállatot el lehet látni eledellel, felszerelési és ápolási holmikkal. Képbe kerültek a lovak is, ahol nyaló só és jutalom falat is kapható.

Terjeszkedés a szomszédba

Az eredeti webkutya.hu oldal cím már több szempontból nem tükrözte a kezdeti állapotokat. Az egyik fő változást már említettük, ez pedig az volt, hogy már nem

csak a kutyákra fókuszáltak, hanem sokkal szélesebb a termékkör, ami mára hatezer fölé nőtt, ami száz fölötti márkából jött össze.

A kiváló ár/érték arányú termékeknek híre ment a környező országokban, onnan érkeztek folyamatosan a megrendelések. Ez a két tényező adta a motivációt a név váltásra, ezért 2013-tól a petissimo.hu címen kell keresni a legjobb áru, és legjobb minőségű állateledeleket.

CIKKAJÁNLÓ

Változatlanul a TESCO a legnagyobb kiskereskedelmi lánc Magyarországon Változatlanul a TESCO a legnagyobb kiskereskedelmi lánc Magyarországon
2018. 08. 21.

Tavaly bruttó 808,8 milliárdos forgalmat ért el. És itt a teljes toplista.

Akciós horror – a 3 kedvenc Black Friday rémtörténetünk Akciós horror – a 3 kedvenc Black Friday rémtörténetünk
2017. 10. 06.

Vicces, egyben horrorisztikus Black Friday történetek vásárlóktól. Olvasd el és vigyázz, te ne járj így!

Mekifutár (McDelivery): McDonalds házhozszállítás hamarosan Magyarországon is? Mekifutár (McDelivery): McDonalds házhozszállítás hamarosan Magyarországon is?
2018. 08. 12.

Több EU-s országban már létezik ez a szolgáltatás, bár kevesen tudnak róla.

A Google együttműködik Európa második legnagyobb kiskereskedelmi hálózatával A Google együttműködik Európa második legnagyobb kiskereskedelmi hálózatával
2018. 06. 26.

Google Home-on, Google Assistant-on és Google Shopping-on keresztül is rendelhetők lesznek élelmiszerek.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu