Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Webáruházak – Kutyákra és cicákra hangolva

Szerző: Galambos Dániel
2018. 10. 03. |

Bemutatjuk a Petissimo webáruházat.

Webáruházak – Kutyákra és cicákra hangolva

Az állatok szerepe sokak életében meglehetősen nagy, ez betudható a kedvességüknek, szeretetüknek, játékosságuknak és a hűségüknek is. Ezekkel a tulajdonságokkal időnként könnyedén túlnőnek embereken. Következzék egy állat eledeles webáruház sztorija, amely Dézike érkezésével indult.

A Petissimo.hu webáruház jelenlegi pozícióját jól jellemzi, hogy 2009 óta piacvezető az állateledelek piacán. Ehhez az kellett, hogy húszezer fölötti visszatérő megrendelővel rendelkezzenek, és a Facebook oldalukat pedig félszáz ezren kövessék.

Az áruház születése Dédike érkezésének köszönhető, aki egy bokszer lányka. Mára csatlakozott hozzá két cica, és még hat kutyus.

Az indulás

A történet azzal kezdődött, hogy 2006-ban került a családba Dézike, az egész áruház, a róla szóló gondoskodásnak köszönhető:

a gazdák elkezdték kutatni a neten a megfelelő minőségű  állateledelt, amely a lehető legjobb áron érhető el. Majd elkezdtek kereskedni “hobbi” szinten, oldaluk címe – a webkutya.hu – mutatja a lazaságot. Ebből nőtt ki hazánk legnagyobb állateledeles webes szakáruháza.

A Webkutya Kft. elnevezése még a kiindulási állapotot tükrözi, mert a kezdetekben, a kutyákra koncentráltak csak, a macskák és más állatok nem kerültek a fókuszba.

A bővítés

Arra a kérésre, hogy jól végezték-e a munkájukat és kiváló ár/érték arányú eledeleket árultak-e, a forgalom folyamatos bővülése volt a válasz. 2009-ben váltak piacvezetővé a kutya eledelek terén, de közben már nyitottak a cicák és más házi kedvencek felé is.

A bővülés más téren is meglátszódott: időközben az állateledelekre specializálódott webes kereskedések száma negyven fölé nőtt, de ennek ellenére még mindig tartják a vezető helyüket.

Az eltelt évek alatt a termékek között vezető helyre léptek elő a cicáknak szánt tápok, a választék bővült a más házi kedvencek felé is. Gyakorlatilag mára lefedtek minden területet, így a tengerimalactól, papagájtól kezdve, minden háziállatot el lehet látni eledellel, felszerelési és ápolási holmikkal. Képbe kerültek a lovak is, ahol nyaló só és jutalom falat is kapható.

Terjeszkedés a szomszédba

Az eredeti webkutya.hu oldal cím már több szempontból nem tükrözte a kezdeti állapotokat. Az egyik fő változást már említettük, ez pedig az volt, hogy már nem

csak a kutyákra fókuszáltak, hanem sokkal szélesebb a termékkör, ami mára hatezer fölé nőtt, ami száz fölötti márkából jött össze.

A kiváló ár/érték arányú termékeknek híre ment a környező országokban, onnan érkeztek folyamatosan a megrendelések. Ez a két tényező adta a motivációt a név váltásra, ezért 2013-tól a petissimo.hu címen kell keresni a legjobb áru, és legjobb minőségű állateledeleket.

CIKKAJÁNLÓ

Ezek az IFA 2018 újdonságai a 8K TV mellett Ezek az IFA 2018 újdonságai a 8K TV mellett
2018. 08. 31.

Ismét elképesztő kütyüket találtunk a műszaki újdonságok vásárán. Egyre több eszköz működik hangvezérléssel.

JD.com – Kína 2. legnagyobb webáruházába fektetett be a Google JD.com – Kína 2. legnagyobb webáruházába fektetett be a Google
2018. 07. 04.

Előbb-utóbb jönnek közösen Európába is.

Black Friday-kor 200 dolláros játékkonzolt dob piacra a Playstation Black Friday-kor 200 dolláros játékkonzolt dob piacra a Playstation
2018. 11. 16.

A Sony rendesen odateszi magát idén Fekete Pénteken.

Hogyan lehet felismerni a komolytalan online kereskedőket? Hogyan lehet felismerni a komolytalan online kereskedőket?
2018. 05. 11.

A HelloBlackFriday elmondja, hogy mire kell figyelni vásárláskor.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.
A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.
Karácsonyi vásárlás: többségben a spórolók, kisebbségben a halogatók
2018. 11. 16.
Van, aki több mint 400 ezret költ egy ajándékra, de a többség 50 ezer alatt megúszná a karácsonyt.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu