Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Webáruházak - Podiflop, a speciális lábbeli

Magyar gyártású flipflop papucs, felturbózva.
Ha azt hiszi, hogy amikor flipflop papucsot húz a lábára, akkor nem tud kitűnni a tömegből, akkor téved. A feltűnéshez csak azt a magyar terméket kell választania, ami közel húszezerbe kerül, és az ön lábára gyártják, egyedileg.

Az egyénre szabás jó módszer arra, ha valami drága szolgáltatást vagy terméket akarnak értékesíteni. Erre kiváló példa autóipar vagy az autó tuning. Az egyénre szabás - a gyártástechnológia fejlődésének köszönhetően -  jó ideje már leért az autók prémium ligájába. Mára annyit változott a világ, hogy nem csak az Audi, BMW, Mercedes-Benz hármast lehet egyénre szabni, hanem

fényezések, matricák, tetőszínek, kárpitok szintjén, még a Citroën szintű autót is komolyan meglehet bolondítani. Ez az alapelv működik a podiflop.hu webáruházban forgalmazott papucsoknál is.

A működés


Az oldal igazából bőséges információt adó behozó vonal, ahonnan a vevőnek kell megtennie a következő, azaz a végső lépést. Eddig a pontig megad mindent az oldal.

Rögtön azzal kezdenek, hogy rengeteg adatot adnak a speciális lábbeliről. Az ábrán jól látszódnak a rétegek, ahogy felépül a papucs. A felső réteg színe, mintázata a megadott mintákból, színekből választható ki. A talppal érintkező résznek a különlegessége, hogy antibakteriális bevonattal rendelkezik és így nem tapadnak meg rajta a kórokozók.

Ez alatt még öt réteg található, köztük található a sarok tartását biztosító különleges stabilizáló betét.

A technológia


A Podiflop vásárlása mellett szóló érvek legerősebbje, hogy a vásárló lábára készítik a papucsot. Ez annak a személynek, akinek nincs problémája a lábával - vagy nem tud róla, hogy probléma lenne vele - nem érv a pénz kiadásra. Viszont, akinek gondot okoz a lába, annak nem pénz a közel húszezer forint kiadása a papucsra, amit egész nyáron hordhat.3D-s talp szkennelés a főlényeg, ez a technológia nem mai gyerek, a téma úttörője Dr. Kökényesi Imre, lábgyógyász, sebész, feltaláló, aki a húsz éve már a piacon van a Podiart gyógy-talpbetéttel. Ez a betegeknek, a lábukkal szenvedőknek sokat segítő betét is a 3D-s szkennelésnek, és a számítógépes tervezésnek köszönheti a létrejöttét.


 


A 3D-s szkennelés


Az egyénre szabásnak fő lényege és az értékesítés sarokpontja a 3D-s szkennelés. Ehhez az szükséges, hogy időpontot foglaljon vevő az oldalon felsorolt cipőboltok valamelyikében. Miután ez megtörtént, a boltban rá kell állnia mezítláb egy üveglapra. Ekkor kerül sor a szkennelésre, így a szakemberek pontos képet kapnak a talpáról.

Így pontosan tudják, hogy melyik részeket kell alátámasztani és melyeket szabadon hagyni.

Egyedi gyártás


A kifizetést követően, két hét múlva készül el a teljesen egyénre szabott papucs, ezt a ma divatos szóval, kézműves gyártásnak hívják. A szkennelés alapján elkészített speciális kialakítású talp részeket az egyéni igényeknek megfelelően rakják össze.

Ez a vizsgálati és gyártási videó.