Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Webáruházak – Amikor egy gombnyomás a takarítás

Tényleg hasznos egy ablaktisztító robot?
Ha valaki nem szereti a házimunkát, vagy szimplán nincs ideje, akkor válthat a robot porszívóra, amit természetesen webáruházban kell megvásárolni.

Ma még a legtöbb magyar családban a sci-fi kategóriába tartozik a robot porszívó, amely járja lakást és tisztaságot hagy maga mögött. Elsőre úri huncutságnak tűnik beruházni az úttörő technikába, megvizsgálva a felhozatalt és a masinák tudását, a beszerzésükön el lehet gondolkodni.

A myrobotcentrum.hu webáruház is foglalkozik takarító robotok forgalmazásával, a tizenegy porszívón kívül kapható még náluk olyan masina, amely a felmosást is elvégzi. A témában laikusnak igazi egzotikumnak számít az ablaktisztító robot.

A webáruház kínálata kiterjed még a levegő tisztítókra, levegő illatosítókra, párásítókra és a levegő fertőtlenítésére szolgáló gépekre.

Az oldal


A webáruház nagy plusz pontja, hogy a kezdőlap felső sávjában megtalálható az oldalhoz tartozó "hagyományos" boltnak a címe és elérhetősége. Ez a támogatás ebben a témakörben elkerülhetetlen, mert olyan termékeket árulnak, ahol szükséges a megnézés és a felmerülő kérdésekre óhatatlanul kell a szakértői válasz.

A termékek leírásánál szerencsére nem csak a szövegre hagyatkoznak, hanem a videókra is.

Ez nagy segítség, mert elég nehéz elképzelni pár kép alapján, hogy az ablaktisztító robot, miként működik.

Pl. saját maga "mászik" fel a felületre, vagy nekünk kell feltenni?

Az oldal vízszintes beosztású, az első – a bolt címet tartalmazó – csík alatt épp az ablaktisztítók képei találhatók. A következő sávban a forgalmazott márkákra lehet kattintani, majd jön egy köszöntés, ahol az aktuális kedvezményeket is hirdetik.

Az ezt követő vízszintes részen jelenik meg a klasszikus webáruház dizájn, ahol a termékeket, nagy képekkel és persze az árakkal felsorolják.

Az alsó részen két ablakba helyezték el a céghez köthető webáruházakat. Az egyik méregdrága high-end hifikkel foglalkozik, a másik szintén robotos oldal, csak más címmel.

Ablakra tapadás


A legérdekesebb eleme a kínálatnak az ablaktisztító robot, amely működéséhez még el kel az emberi segítség. Miután feltette a működtető személy a robotot az ablakra vagy kirakatra, kezdődhet a munka.

Húsz percet tud eltölteni munkával a gépezet, a felület, amin dolgozni tud, az 5x6 méteres terület. A Hobot 268-as típus két irányú mozgást tud végezni, mesterséges intelligencia és lézeres érzékelők segítik az üvegen maradását.