Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Megnyitott Magyarország első SLOGGI üzlete

Szerző: Galambos Dániel
2018. 10. 09. |

Európában is csak ez a második üzlet.

Megnyitott Magyarország első SLOGGI üzlete

Magyarország első, Európa második sloggi üzlete nyílt meg a budapesti Árkád bevásárlóközpontban október elején.

A sloggi márkaüzlet egy 65 m2-es üzlethelységben nyitotta meg kapuit az Árkád bevásárlóközpontban Budapesten, ami rengeteg érdeklődőt a bevásárlóközpontba vonzott, és nagyon nagy sikernek számít.

A sloggi fehérnemű márka számára óriási előrelépés, hogy megnyithatták második üzletüket a világon, hiszen hatalmas gyorsasággal lettek igazán népszerűek a piacon.

A márka magyar nagykövetei, Iszak Eszter, Kiss Ramóna, Pintér Ada és Dallos Bogi is nagy rajongói a slogginak, és nem titkolják, hogy mennyire szívesen dolgoznak vele együtt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ma itt állhatok az első sloggi üzletben, hiszen már a kezdetektől együttműködök a sloggi-val, és végigkövethettem a szuper gyors fejlődésüket és a folyamatos innovációkat. Őszintén mondom, hogy ez az abszolút kedvenc együttműködésem, mert a sloggi-val tényleg önmagam lehetek, nem kell megfeszülnöm és pózolnom a fotózásokon, másrészt olyan márkát képviselhetek, aminek a fehérneműit tényleg minden nap viselem.” – mondta el Iszak Eszti a megnyitón.

Természetesen a márka is nagyon büszke rá, hogy a tavalyi Zero Feel kollekció után még mindig együtt dolgozhat a nagykövetekkel.

Az új sloggi üzlet egyébként nem mindennapi látványt és érzést nyújt, hiszen több különlegessége is van. A megszokott, egyhelyben álló próbababák helyett például csókolózó párt és szívecskét mutató manökent láthatunk a kirakatokban és a boltban, a próbafülkék előtt pedig folyamatosan frissülő Insta fal teszi izgalmassá a próbálni indulókat.

A sloggi mondanivalója és hitvallása abszolút érezhető az új üzletben is, miszerint mindenki, legyen az férfi vagy nő, érezze magát komfortosan és mindenki legyen képes a valódi énje kifejezésére. Mi lehet ennél nagyobb segítség, egy kényelmes és bármilyen alkalomhoz illő fehérneműnél?

Rozsnyai Zoltán, a sloggi kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója is nyilatkozott a megnyitóval kapcsolatban: “Ez egy olyan pillanat, amire már nagyon régen várunk. Nagyon jó érzés, hogy szemtanúi lehetünk ennek az ikonikus eseménynek és a magyarok részéről kapott fogadtatásnak. Ilyenkor érezzük igazán azt, hogy megérte a sok munkát, érdemes volt várnunk! Büszkeséggel tölt el, hogy üdvözölhetem azokat a vásárlókat, akik elsőként lépnek be a boltba az egyik legerősebb piacunkon, és engedjétek meg, hogy jószívvel ajánljam előremutató fehérneműinket, melyek páratlan kényelmet nyújtanak mindenki számára.”

A megnyitón Dallos Bogi még egy rövid dallal szórakoztatta a vendégeket, Ada és Eszter pedig a kedvenc darabjaikról és kampányukról meséltek. Kiss Ramóna egy forgatás miatt nem vett részt, a többi nagykövettel azonban közvetlen közelről lehetett találkozni, fotózkodni vagy beszélgetni velük, ami szintén jól illik a sloggi koncepciójába, hiszen nem kellett senkinek feszengeni még egy ilyen ünnepélyes megnyitón sem.

Glampur-Napok 2018 akció

A Glamour-napok alatt (2018. október 11.-14.) 20%-os kedvezmény lesz a sloggi termékekre.

CIKKAJÁNLÓ

Black Friday-kor 200 dolláros játékkonzolt dob piacra a Playstation Black Friday-kor 200 dolláros játékkonzolt dob piacra a Playstation
2018. 11. 16.

A Sony rendesen odateszi magát idén Fekete Pénteken.

Szász Dorina muser – Avagy, hogyan lovagoljuk meg a hirtelen jött népszerűséget Szász Dorina muser – Avagy, hogyan lovagoljuk meg a hirtelen jött népszerűséget
2018. 07. 20.

Egy muser, 200 000 követővel, és webshoppal.

Black Friday – Trükkök és túlzások az Alza.hu -n Black Friday – Trükkök és túlzások az Alza.hu -n
2018. 11. 19.

A webáruházakat üzemeltetők szerint, az áresés mértéke az egyik legfőbb kulcs a vásárláshoz.

Extreme Digital, a legnagyobb Extreme Digital, a legnagyobb
2017. 10. 09.

Az edigital.hu, a legnagyobb webshop sikertörténete egy gimnazista nyári munkájával kezdődött.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu