Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Újfajta gombfoci!

Itt a subbuteo, és immáron saját webáruházzal is rendelkezik.
Webáruházakat bemutató sorozatunk keretében most a www.subbuteoshop.hu -t mutatjuk be.

A subbuteo a világ legnépszerűbb asztalon játszható futballutánzó játéka, amely némileg hasonlít a magyar gombfocihoz, mégis, a játékmenetének köszönhetően jóval futballszerűbb és nagyobb teret enged a mérkőzés közbeni kombinációs készségnek, valamint taktikai felkészültségnek.

A Budapest Subbuteo Egyesület által működtetett webshopon az érdeklődök könnyedén beszerezhetik a játékhoz szükséges kellékeket. A webshop kínálata nagy és változatos, így pár kattintással hozzájuthatunk a kedvenc focicsapatunkhoz, vagy válogatottunkhoz. Az oldal egész játékszetteket (játékosok, labda, kapu, pálya)is kínál a vásárlók számára, úgyhogy akár egy asztalon is lejátszhatóvá válnak a Bajnokok Ligája küzdelmei. Az játékszabályokról is van egy részletes leírás az oldalon, tehát ha valakinek ismeretlen a terep, attól sem kell megijedni, könnyen és gyorsan tanulható a játék.

Tehát ha valaki még nem hallott még a subbuteoról, vagy hatalmas focirajongó, és egy szórakoztató futballutánzó játékra vágyik, akkor érdemes ellátogatnia az oldalra.