Sötét layer
Kedvenc
A Market Worldnél bezöldült a Black Friday 2021 Fekete helyett Zöld Pénteket tart november 19-től a Market World webáruház a Black Friday 2021 alatt.
Sötét layer
Kedvenc
Pénteken startol az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021! Az eMAG és az Extreme Digtal évek óta leglátogatottabb webáruházak között van. A 2021-es Black Friday szezonban nem csak tűzforró ajánlataik, de nyereményjátékuk miatt is érdemes odafigyel...
Sötét layer
Kedvenc
Gigaleárazásokkal robbantja be a Fashion Days a Black Friday 2021-et November 17-én kiszabadulnak az ország egyik legnagyobb online divatáruházának, a fashiondays.hu-nak a kedvezményei. Gigantikus, akár 70%-os leárazásokkal igyekeznek megnyerni a Black Frid...
Sötét layer
Kedvenc
Ne legyél Black Friday balek! A fogyasztóvédelem egy e-kereskedelmi kisokossal igyekszik a vásárlók figyelmét felhívni a netes vásárlás buktatóira. Ezekre érdemes figyelni!
Sötét layer
Kedvenc
Miben lesz más a 2021-es Black Friday? A világjárvány alatt megváltozott vásárlási szokások még akkor is éreztetik hatásukat, ha lezárásokra már nem kell számítanunk.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - a részletek! Extreme Digital és Emag Black Friday együtt.. 2021 nagy dobása! Mit tehetsz, hogy ne maradj le semmiről?
Sötét layer
Kedvenc
Fennállása óta először szervez Black Friday-t a Vatera - akár 70 %-kal o... Az online piactér akciója azért lesz egyedi, mert nem csak új, hanem használt árucikkeket is elérhetnek majd rajta az érdeklődők, így a kínálat nem korlátozódik az aktuális modellekre.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - idén először együtt, egy napon! Idén eyszerre, az Emag ernyője alatt feketepéntekezik a két egyesült e-kereskedő. Fura akciók a legnagyobb Black Friday eseményen!

Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Többen vásárolnak majd online 2021-es Black Friday alatt

A pandémia óta egyre többen vásárolna online, így 2021-ben a kereskedők is nagyobb hangsúlyt fektetnek a digitális Black Friday akciókra.

Létezik néhány ágazat, aminek a járványhelyzet kifejezetten kedvezett, ilyen például az e-kereskedelem. Mára Magyarországon az online eladások a teljes kiskereskedelem közel 9%-át teszik ki, és ez a szám csak egyre nő. Van még hova felzárkózni, hiszen ez a volumen még így is bőven elmarad a legnagyobb nyugati országok forgalmától, ahol piaci részesedés eléri a 20%-ot is. Persze nem mindenhol, például Franciaországban, ami a világ egyik legnagyobb piaca az online kereskedelem szinte teljesen ugyanakkora hányadát teszi ki a piacnak, mint hazánkban.

 

A pandémiát megelőző időszakban az e-kereskedelem átlagosan 15-20%-al növekedett évente, azonban ez 2020-ra felugrott 45%-ra. Emögött egyértelműen a koronavírus járvány okozta megváltozott fogyasztói viselkedések állnak. Az emberek élete, így vásárlásaik nagy része is átkerült a digitális térbe, ami jelentős fellendülést hozott. Az idei év eredményeit nagyban befolyásolja majd, hogy a negyedik hullám, azaz a 2021-es Black Friday és karácsonyi szezon alatt hogyan alakulnak a vásárlási tendenciák.

 

Előzetes becslések alapján a kereskedők is jóval nagyobb rohamra számítanak a digitális térben, így akcióikat és raktárkészleteiket is ehhez optimalizálják. Valószínűleg azonban a 2020-as évhez hasonló növekedésre nem kell számítani, hiszen boltbezárásoktól nem kell tartani, így a negyedik hullám már jóval kisebb mértékben befolyásolja majd a bevásárlásainkat.

 

Ha nem akarsz lemaradni a legjobb 2021-es Black Friday akciókról, mindenképp kövesd figyelemmel a HelloBlackFriday akciókeresőt!

 

Forrás: szabadfold.hu