Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

A Vasedény webáruház halad a korral

NDK turmixgép helyett NSZK turmixgépek kaphatók a webshopban.
Klasszikus zene pop ritmusban – Vasedény, ahol a banya tanktól a pálinkafőzőig minden kapható!

A webáruházakat bemutató sorozatunkban egy nagy öreg, a sok évtizedes Vasedény került a terítékre. Kezdésnek egy furcsaság: nem vasedény néven fut a webáruház.

Az ízig-vérig magyar márkának számító üzletlánc él és virul, ez nagy szó, hiszen a hajdani régi nagy nevek közül kevesen maradtak talpon. A kalandosra sikerült privatizációt követően 2000-től viszi a jelenlegi tulajdonosi kör az üzletláncot. A túlélésük záloga a bőséges, jó minőségű termékválaszték mellett, a szakképzett eladók és a rengeteg akció.

Aki nem budapesti vagy ritkán jár a fővárosban, az is vásárolhat a legendás üzletben, pontosabban annak a webáruházában. Az oldal furcsasága, hogy nem a vasedeny.hu címen található, ha ezt ütjük be, akkor átirányítódik az oldal a beston.hu címre.

Ezek szerint él és jó kezekben van a klasszikus webcím, csak nem értjük, miért nem azt használják.


Az oldallal kapcsolatban több kritika nem nagyon lehet, felépítése, kinézete nem követi a legfrissebb trendeket, viszont jól áttekinthető és felhasználó barát. Az oldal vásárlásra ösztönöz, a menü rendszer első része a konyhafelszerelés, a következő a fürdőszoba kellékeket mutatja, külön szekcióban találhatók az elektromos eszközök és a kerti dolgok. A menü részen a pirossal kiemelt, az Akció menüpont. Gondoltak a nagyban gondolkodókra is, azokra akik éttermeket, üzemi konyhákat üzemeltetnek, ők külön részen nézelődhetnek.

Persze minden főbb menüpont tagozódik, kisebb rész területekre, így mindenki megtudja keresni az általa vágyott terméket vagy termék kört. Aki konkrét márkát keres, annak könnyű a dolga, mert az oldal a

kínált márkákat abc sorrendbe szedte.


A vékony menüsor alatt láthatók az aktuális ajánlatok, akciók, nagy képen. Itt láthatók a gurulós bevásárló kocsik, amelyeket az átlagember inkább banya tank néven ismer és illet. Ez alatt található kis képeken a kedvezményes edények és más portékák.

A nagy tutiság és az igazán különleges dolgok a szezonális termékek menüpontban találhatók. Itt kaphatók az évszakokhoz illő termékek, de ebbe a szériába tartozik a disznóvágás, a húsvét, a karácsony mellett, a pálinkafőzés is. Nem ipari jellegű, hanem

belépő szintű, otthoni minimál projektes pálinkafőző, és a hozzá kapcsolódó termékek is kaphatók a Vasedénynél.


Boltok

Okos a weboldalnak a kialakítása és a hagyományos áruházaké is. Az oldal szélén található egy kis négyszög, amiben a boltok nyitvatartását találni. Ezt megnyitva kijön mind a nyolc budapesti üzletnek a címe, és a telefonos elérhetősége. A fizikai boltok többsége szakosodott egy-egy területre, található köztük Zsolnay márkabolt is. A legötletesebb, a webáruház néven futó bolt, ugyanis ezen a helyen lehet átvenni a webáruházban megvásárolt termékeket, ha valaki nem akarja vagy nem tudja megoldani a házhoz szállításnál az átvételt.

NDK turmixgép?

Igen, kapható a Vasedény webshopban. A Vasedény megfelelő humorral kezeli a dolgot. Az NDK turmixgépes retro képre kattintva Bosch turmixgépeket találunk. A Bosch központja pedig Nyugat-Németországban, Stuttgart mellett van...
Szóval a Vasedény halad a korral. Mihez képest? A Vasedényhez képest.

Aki annyira fiatal, hogy nem ismerné a Vasedényről szóló klasszikus Kern András-kabarét, meghallgathatja itt.