Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Videósbolt

A hazai Youtube világ szereplőinek boltja.
Magyarországon is nagyon nagy trend videókat gyártani, egyre több fiatalabb és idősebb kreatív ember kezd videókészítésbe, és persze egyesek hatalmas nézőszámmal is rendelkeznek. Vannak néhányan, akik termékeket is terveznek, melyeket akárki megvásárolhat a Videósbolt webáruházban.

Pamkutya, Magyarósi Csaba, Polla Channel, Benipowaa... csak néhány név, ami ismerős lehet azoknak, akik követik a hazai Youtube világ szereplőit.

Néhányan hétköznapjukat bemutató videókat készítenek, de vannak köztük különböző utazási témával, elektronikai eszközbemutatással, szépségtermékekkel foglalkozó „youtuberek” is.

Ruha, táska, telefontok, poszter


A Videósbolt webáruházban számos videós kínál eladásra saját tervezésű termékeket, legyen az ruha, táska, telefontok, poszter vagy különböző ajándéktárgyak.

Magyarósi Csabának majdnem 250.000 feliratkozója van a Youtube-on. Leginkább a különböző elektronikai berendezések tesztelése volt a fő profilja, de ma már utazási témákkal is foglalkozik, és mutatja be egyes városok érdekességeit vlogjain keresztül. Az ő termékei között is találhatóak pólók, táskák, és akár ajándéktárgyak is.

Polla Channel leginkább a fiatalabb korosztály számára lehet ismerős, hiszen leginkább vicces és személyes videóiról ismert. Pumpum-os termékeit több videójában is bemutatja, reklámozza, a VideósBolt áruházban ezek is kaphatóak.

Csecse Attila jelenleg már a 325.000 feliratkozóhoz közelít, ami nagyon szép szám, ha Magyarországi Youtube csatornákat figyelünk. Leginkább ő is a vicces videóiról ismert, de gyakran készít felvételeket párban, amelynek köszönhetően Attila VS Kitti termékeket lehet vásárolni, melyek között szerepelnek Attila által tervezett telefontokok, egérpadok, pólók és még sok más egyéb termék.

Az online áruházban tehát számos Youtuber termékei megtalálhatóak, tehát már nem csak a videóikat nézhetjük, de saját kezünkbe tarthatjuk az általuk megálmodott tárgyakat is.  

Olyan további Youtuber-nevek szerepelnek még a VideósBolt listáján, mint JustVidman, Maris, Emci Beauty, Dani Channel, Szabyest, Gery vagy Jánosik Gergő. Valójában még ez sem a teljes lista, így érdemes benézni a webshopba, hogy megkeressük kedvenc videósunkat, és rendelhessünk tőle az egyes termékekből.