Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Virágültetés szezonja van – a Prérikert webáruház kínálatában böngésztünk

Szerző: Galambos Dániel
2018. 05. 01. |

A különleges virágok közt megtaláltuk Gombóc Artúr virágát is.

Virágültetés szezonja van – a Prérikert webáruház kínálatában böngésztünk

Fapados, régies külső, remek tartalommal.

Valahogy így lehetne jellemezni a Prerikert.hu webáruházat, amely kialakításában nem követi a legújabb trendeket, viszont rengeteg tanáccsal és praktikus növényekkel kárpótol.

Életérzésnek csak annyit, hogy mit érne meg önnek, ha áprilistól októberig arra ébredne reggel, ha kinyitja az ablakot vagy kisétál a kertbe és intenzív csokoládé illatot érezne? Ez az érzés, hogy intenzív csokoládé illattal induljon a reggel, mindössze ötszáz forintjába kerül. Ez húsz mag Berlandiera lyrata ára, azaz húsz Csokoládé virág, azaz az a virág, amivel Gombóc Artúr kertje is tele van. Bármilyen meglepő, de létezik ilyen növény, az előbb leírtak nem a képzelet szülöttei.

Cikkünk illusztrációjának pedig egy piros virágú fáklyaliliomot raktunk be, csak hogy éreztessük a webshop sokszínűségét.

A prerikert.hu webáruház teljesen szembe megy a mai korral, ami arról szól, hogy nekünk van a legszebb mobilunk, autónk, házunk és kertünk. Ahol drága növények, bokrok és fák találhatók, amit persze kert dizájnerrel közösen álmodtak meg. Az öntöző rendszer a legjobb és legdrágább, mert ezzel is lehet vetíteni.

Megy a kifelé élés, mutatni kifelé, hogy mennyire megy, miközben talán nem is fut annyira a szekér. Az oldal nem kertel, egyből belevágja a látogató szemébe, hogy itt fagy és szárazságtűrő, hosszan virágzó növények között lehet válogatni. Nincs csicsa, nincsenek szuper nemes, szuper drága különlegességek, amiket csak is Dél-Amerikából lehet rendelni, az év megadott időszakában, éjfél előtt három perccel. Ez a nagy mértékű egyszerűség, praktikusság szokatlan, és nehezen fér bele a mai vetítős világba.

A webáruház azoknak szól, akik nem akarnak túl nagy energiákat ölni a kert művelésbe, de azért amit lehet, ki akarják hozni a zöld területből. Ennek az elvnek az alapján épül fel az oldal, aminek a kinézete nem a legfrissebb dizájnt követi…

A kezdőlapon lehet választani, hogy illatos növényt, hosszan virágzót, kis vízigényűt, díszfüvet, magas virágzatút vagy lepkék által kedveltet szeretnénk. A választék még nem ért véget, mert a virágok színe szerint is lehet válogatni: sárga, narancssárga, rózsaszín, piros, kékes színűek és a lilák vannak terítéken. Két fő csoportról nem ejtettünk még szót, amelyek a talaj takarók és az érdekes levelű növények.

A fapados külsőt jól ellensúlyozza a szakértelem, ami úgy nyilvánul meg, hogy a webáruházban kapható növények mellé leírást adnak. Ebbe beletartozik, hogy mennyi ideig virágzik, hova ültessék, milyen talajtípusra, mekkora a víz igénye. Milyen szélességbe kell ültetni, és a kertbarátok örömére, minden növény latin nevét is kiírják.

A szakértés nem csak ebben merül ki, adatokat adnak az elküldött magok csíráztatásáról is, amiben megtalálható, hogy milyen talajban, mennyi idő alatt fejlődik ki a leendő növény. Aki lelkes amatőr és nem jártas annyira a kertészetben, növény nevelésben, annak segít a fogalomtár, ahol röviden, tömören leírják az alapfogalmakat.

CIKKAJÁNLÓ

Kinder Cards Kinder Cards
2018. 04. 25.

Olasz életérzés, csokis kekszre emlékeztető formában. Finom, de azért vannak ennél jobb Kinder termékek is.

Már itthon is elérhető az Instagram vásárlási funkciója! Már itthon is elérhető az Instagram vásárlási funkciója!
2018. 05. 02.

Az Instagramos vásárlás nagy boom előtt áll Magyarországon (is).

Fizetés nélkül hagyhatjuk el a boltot Fizetés nélkül hagyhatjuk el a boltot
2018. 06. 15.

Feleslegesek a kasszák – eljött a pénztárgép-mentes boltok ideje. Felkészültünk rá?

Így lesz sikeres webáruházad Kínában Így lesz sikeres webáruházad Kínában
2018. 10. 27.

A kínai e-kereskedelmi piac nagy és vonzó. De nagyon más.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
A Fekete Pénteken a leértékelt repülőjegyek is nagyon népszerűek
2018. 11. 19.
A Black Friday-t, és az utána következő Cyber Monday-t is kihasználják azok, akik olcsó repülőjegyekre szer...
Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.
A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu