Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Webáruházak – Strassz

Megvizsgáltunk egy strasszokra specializálódott webáruházat.
Időnként néhányan túlzásokba esnek, és ennek a hozzáállásnak köszönhető, hogy a hölgyek olyan dolgokat tesznek a körmükkel, amiből divat lesz és "kötelezővé" válik.

A műkörmös jelentőségéről annyit, hogy aki nagyon nagy fontosságot tulajdonít a körmei feltűnő szépségének, annak a telefonjában természetesen a gyors hívó a gombok élén található a műkörmös elérhetősége.

A műkörmös az, aki munkája közben a lélek ápolójaként, házassági tanácsadóként és panaszládaként is működik, szóval nem könnyű szakma.

S akkor még nem beszéltünk a vészhelyzetek megoldásokról, mikor az elkészült műalkotás megsérül, és nem néz ki annyira jól, mint új korában.

Mielőtt témánkra rátérnénk, érdemes kitekinteni a gyakorlatias és egyszerűen gondolkodó férfi szemszögből és megnézni mire is jó a hosszú, karomszerű műköröm.

Láttunk már olyan hölgyet, - aki nagy kedvelője a hosszú, kerámiából készült műkörmöknek -, aki szerint praktikus is: a serpenyőben sülő kisebb húsdarabokat fordította meg a kerámia körmeivel...

Csillagjegyek


Különben vészhelyzeti megoldásként férfiakból is lehetnek műkörmösök, erre jó előképzettséget nyújt, ha valaki fiatalon makettezett és igen nagy türelemmel rakta össze a vadászgépet vagy a tankot.

Ezen felül extra pont jár azért, ha ezen járművek festésében, matricázásában is jó volt. Ha esetleg nincs munkája, a képzést követően elindulhat az új szakmában, mert igény van és lesz rá. De a munkához alapanyag szükséges, amit a ma már nem trendi hagyományos boltban beszerezni, hanem webáruházból szerencsés megrendelni, aminek holmiját házhoz hozza a futár.

Ebben segít a Zodi.hu webáruház, ami leginkább strasszokra specializálódott. Ez a német szó eredetiben der Strass-nak íródik és drágakő utánzatot jelent, eredetileg pedig ólomüvegből készült üveget.

Az ólomüveg az 1700-as években, Angliában feltalált, ólom-oxidokkal dúsított üveget jelent, amit könnyű csiszolni, megmunkálni (lásd: ólomkristály). Felénk inkább a templomokban használt, színes elemekből álló ablakokat, műalkotásokat, dísztárgyakat nevezik ólomüvegnek.

A választék


Az egyik vonalat a kínálatban az osztrák Swarovski képviseli, amely a legnagyobb név a köves műfajban.

Számtalan tárgy díszítésére használják, de körmön is jól mutat. Ott van még a Zodiac strasszkő, ami ázsiai márka.

Áttekinthetőek a felhasználási területek, a ruhadíszítésnél például létezik vasalható és felvarrható kivitel.

A műkörömnél 14, azaz tizennégy alkategóriára bomlik választék, aki itt nem találja meg a kedvére való darabokat, annak igen nagyok az igényei.

A Zodiac strasszkőből 11-féle típus létezik, ettől kissé lemarad a Swarovski, ahol viszont a strasszkövek tárolására alkalmas dobozt is kínálnak.

A menüben még két területet nem érintettünk, egyik az Outlet, ahol a kifutó termékeket lehet megvásárolni, baráti áron. A másik pedig a nagy tételes vásárlás, ahol vasalható és a varrható strasszkő közül lehet választani.