Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Női szemmel: a Wish top termékei (1. rész)

Szerző: Galambos Dániel
2018. 07. 06. |

A Wish.com meghódította Magyarországot is. Sokan órákat töltenek el ott böngészéssel és vásárlással.

Női szemmel: a Wish top termékei (1. rész)

A fiatalok körében az Instagram már egyértelműen népszerűbb, mint a Facebook, és a korábban slágernek számító eBayt is letaszította a trónról egy újabb webáruház, a Wish.com. A nyolc éve alapított cég immár 300 millió vásárlót szolgál ki világszerte, 42 országban pedig a No.1 helyet foglalták el a vásárlási applikációk között. És hogy milyen termékekkel csábít a Wish? Íme, női szemszögből egy top 10-es kívánságlista:

 

1. Designer fürdőruhák – olcsón
A színes, virágmintás fürdőruhák már inkább csak a nagymamáknak állnak jól – kivéve, ha valamilyen rafinált, pántos megoldást is találunk rajtuk. A szezon divatja pontosan ez: szexi pántok, kivágások minden mennyiségben. A hazai piacon nagy népszerűséget élvez a Vivien Vance nevű márka, és újonnan megjelent például a Keo Sport is bikinikkel, de ha a pénztárcánk nem engedné, hogy tőlük vásároljunk, irány a Wish. Átlagosan 1500 – 3000 Ft-ért miénk lehet a hőn áhított fürdőruha.

 

2. Karórák
Egy szép karóra öltöztet, és különösen divatosak most a minimalista, pasztellszínű darabok. Daniel Wellington, Cluse, Bering – mindenhol ott vannak a hirdetéseik, ám a pénztárcánk mélyére kell nyúlni, ha szeretnénk egy egyszerű kis karórát tőlük – hát még ha több típust is kipróbálnánk! A Wish bőséges kínálata kicsit enyhítheti a sóvárgást, bár a karóra már-már műszaki cikknek számít, így kérdés, hogy a megrendelt termék mennyire fog
megbízhatóan működni.

 

3. Álom dekoltázs
Nyáron a hátkivágással rendelkező topok, télen a pánt nélküli báli ruhák teszik próbára a hölgyek többségét. Megvesszük ezeket a darabokat, de hopp, otthon kiderül, hogy borzalmasan mutatnak egy hagyományos, pántos, fekete melltartóval. Arról már nem is beszélve, hogy a csinos dekoltázs sem hátrány, de a merevítős melltartókkal ezért túl sokat kell szenvedni… így minden reménységünk ebben a pánt nélküli, könnyen felhelyezhető melltartóban van. Ugye nem tévedhet az a sok Instagram videó, ahol egészen kis keblekkel megáldott hölgyeknek is csodás dekoltázst varázsolt ez a termék?

 

4. Hátizsákok
Finomabban fogalmazva: hátitáskák. Egy háton hordott táska ugyanis nem csak ormótlan, túrázásra való lehet, hanem csinos is, amit akár egy üzleti tárgyaláson, egy családi ebéden is viselhetünk. A pasztellszínek itt is hódítanak, és a kínálat igazán bőséges a Wish-en. Azért arra számíthatunk, hogy nem olyan darabot rendelünk majd, ami 10 évig makulátlanul fest – na de két-három ezer forintért ez talán nem is elvárható.

 

5. Divatos szandál
Évről évre más sláger termék fut nyáron – idén a magasított talpú, vastag pántos szandálok hódítanak. Végre eljött ez is: a kényelem és a csinos külső nem zárja ki egymást. A Zaránál vagy például a Mangónál egy ilyen darabért 10-15 ezer forintot is elkérnek – így a Wish ismét veri az ilyen márkákat árban.

A Wish-ről szóló cikkünk másnap folytatódott, amit itt olvashatsz.

CIKKAJÁNLÓ

Bemutatjuk: The Raincoat Webshop – by Petra Földi Bemutatjuk: The Raincoat Webshop – by Petra Földi
2018. 07. 17.

Egy esőkabát lehet divatos is – interjú Földi Petrával.

Webáruházak – Újdonság a nehéz napokban: mosható intimbetét és intim kehely Webáruházak – Újdonság a nehéz napokban: mosható intimbetét és intim kehely
2018. 08. 26.

Afrikaiakat is támogatsz a vásárlásoddal.

Fogadkozik az eMAG Fogadkozik az eMAG
2017. 11. 16.

Szokásához híven frontális támadásra készül november 24-én az eMAG.

Érkezik a baba? Babanézőbe mész? Érkezik a baba? Babanézőbe mész?
2018. 11. 01.

Cuki ruhákat rendelhetsz ezekről az oldalakról!

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – Garmin
2018. 11. 16.
Elnavigáljuk a 20, 25 és 35 százalékos kedvezmények között.
Black Friday Media Markt – A nagy ágyú eldördült
2018. 11. 16.
Idén nem mindenki várta meg a hivatalos, november 23-i startot, így tett a Media Markt is.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu