Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Női szemmel: a Wish top termékei (2. rész)

Szerző: Galambos Dániel
2018. 07. 07. |

Sokan szinte Instagramként használják a Wisht, szinte függővé tesz a böngészés a különböző termékeik közt.

Női szemmel: a Wish top termékei (2. rész)

Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk a Wish.com-al (itt találod), most folytatjuk a termékeik között a böngészést.

 

  1. Okos karóra

Az egészségtudatosság ma már minden magazin lapjairól visszaköszön, és kezdjük felismerni, hogy mekkora érték, ha lazán letoljuk a heti három edzést. Ezt viszont jó lenne megtartani is – így nem meglepő, ha elkezdünk gyanakodni, hogy miért nem sikerült lefutnunk az eltervezett távot. Talán a szívünk rendetlenkedik? Vagy felszaladt ránk néhány kiló a hétvégi családi ebédkor? Az okos karóra szinte személyi edzőként viselkedve erre is megtalálhatja a választ. És egyébként is: ha ott látjuk Kiss Virág vagy Gelencsér Tímea karján is, akkor talán rajtunk is jól mutatna.

 

  1. Ecsetek minden mennyiségben

A különböző sminkpalettákhoz csomagolt ecsetek többségének minősége egyszerűen borzalmas. Nem tapad meg rajtuk a szemhéjpúder, túl kemények, vagy pontosan túl puhák, így nem lehet velük szép vonalat húzni. Másrészt sok helyen olvasható, hogy a régóta használt ecsetek mennyi baktériumot, elhalt hámsejtet rejtenek… néha bizony ezeket is cserélni kell. Sok bosszúságot megspórolhatunk, ha a megfelelő applikátorral visszük fel a szemhéjfestéket, a púdert, vagy például a bronzosítót, és búcsút mondhatunk végre a foltos bőrnek. Remélhetőleg a Wish által kínált ecsetek némelyike beváltja majd a hozzá fűzött reményeket, ha nem is mindegyikük.

 

  1. Kisállattartók, figyelem!

Egészen hygge hangulatba kerülhetünk, ha egy viharos nyári éjszakán a fotelbe bekucorodik mellénk a cicánk – utána viszont takarítás következik, az év bármely időszakában, ami már kevésbé szórakoztató. Sok macska vagy kutya ráadásul nem várja meg türelmesen, amíg hosszadalmasan kikeféljük a szőrüket, így egy örök harc indul meg a kiskedvenc és a gazdi között. A macskák előszeretettel dörgölik magukat bútorok sarkához, székek lábához, mindenhol otthagyva a szőrüket. Egy simogató kesztyűként viselkedő kefének viszont talán jobban megállnak, és a bútorok, kárpitok is megmenekülnek, ha trükkösen kefét rejtünk el rajtuk is. Pár száz forint – egy próbát megér.

 

  1. Unikornisok, hattyúk, flamingók

A sztárok medence partijairól biztosan nem hiányozhat egy felfújható unikornis, hattyú, vagy flamingó. Mi miért ne szereznénk be egyet? A gyerekek biztos örülni fognak neki – és azért néha-néha mi is sütkérezhetünk az unikornis hátán. Mint a mesékben.

 


  1. Praktikus apróságok

Minden hölgynek ismerős lehet, amikor hajmosás után nagy nehezen betekeri a haját egy törölközőbe, ami aztán leomlik, amikor kicsit hevesebb mozdulatot tesz. Vagy egy másik példa, a telefontöltők esete: valahogy mindig eltörik a kábel, kirojtosodik, és kénytelen leszünk újat venni, amikor már nem is tölt a telefon. Ilyen mindennapi bosszúságokra jól jönne a megoldás, és ha hajlandóak vagyunk rááldozni pár száz forintot, talán nem fordulnak elő többet.

CIKKAJÁNLÓ

Amazon vs. Walmart – egy 80 millió termékes webshop felvásárlásáért küzdenek Amazon vs. Walmart – egy 80 millió termékes webshop felvásárlásáért küzdenek
2018. 04. 13.

A Flipkartnak naponta 10 millió látogatója van.

Harmóniában a természettel és az univerzummal – A HuruHuru nyomában Harmóniában a természettel és az univerzummal – A HuruHuru nyomában
2018. 05. 24.

Olyan webáruházat találtunk, hogy felállt a toll a hátunkon.

6 dolog, ami fontos az emberek számára vásárláskor 6 dolog, ami fontos az emberek számára vásárláskor
2018. 06. 02.

A boltok felvették a versenyt a webáruházakkal szemben.

Black Friday: nem lehet védjegy, csak egy nap az akciós vásárlásokra Black Friday: nem lehet védjegy, csak egy nap az akciós vásárlásokra
2018. 05. 08.

Le akarták védeni a Black Friday szót, de nem sikerült.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Webáruházat indít Kiss Virág
2018. 10. 13.
A többszörös világbajnok fitnesz-testépítő ruházati, élelmiszer és kozmetikai termékeket is kínál hamarosan.
Webáruházat indított az EDDA együttes
2018. 10. 12.
EDDA logós termékeket árul a népszerű zenekar.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Megvette a legnagyobb e-cigaretta kereskedőt a BAT
2018. 10. 17.
Nem megy már a cigi eladás annyira, mint régen, e-cigire és webáruházra váltanak a dohánycégek.
Beteg vagy? Alexa megismeri a hangodon!
2018. 10. 16.
Köhögsz egyet, és a robotod már meg is rendelte a gyógyszert!
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu