Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Webáruházak – Würth online shop

A 9 üzlet mellé webshop is indult. Több, mint 40 000 terméket árusító webáruházról beszélünk.
Izgalmas dolog lehet az egész világon jelenlévő cég webshopját magyarítani. Ennél csak az a jobb, mikor a 40 ezer fölötti termékből válogató vevőknek kell leszállítani az árut.

Aki nem mozog műszaki területen, annak nem mond sokat a vörös pajzsos logó, a mellette lévő Würth felirattal. A német vállalatot 1945-ben alapította Adolf Würth, de jó ideje már óriásivá nőtt:

tavaly 12,7 milliárd eurós forgalmat produkált, miközben világszerte 74 ezer dolgozót foglalkoztatott, a mai is a Würth család kézben lévő vállalat.

A német nagy vállalkozások nagyságát jól mutatja, hogy a fenti forgalom, a német Top 500-as vállalati lista 91. helyére volt "csak elég".

A cég és a hiba


A Würth csavarokban, kötőelemekben, szerszámokban, építéshez szükséges anyagokat "utazik". Ennek köszönhető, hogy a választéka meghaladja a 40 ezer darabot. Magyarországon a jól bevált, nemzetközi webáruházat használják, persze magyarítva. A nemzetköziség és a hatalmas kiterjedés egyik hátránya, hogy a webáruház nem mindegyik apró szegletét sikerült magyarosítani.

A termékek leírásánál, előfordul, hogy angol felirat található a kép alatt.

De ez mellett megtalálható a profi, bőséges magyar szöveg és a műszaki leírás is, szóval felesleges ezen szőrözni.

A keresés


A termék keresés gyorsan megmutatja, hogy nem egy amatőr bolttal állunk szembe, ahol nyögve-nyelősen megy a keresés. Ennek az első két bizonyítékába gyorsan bele lehet botlani, mert a katalógusok menüpont alatt az ISO és a DIN szabvány alapján be kategorizált termékeket találni. Itt a csavarok, csövek és más anyagok között gyorsan el lehet veszni, mert a különféle méretek, azonosító számok megadása után lehet keresni. Ez a nem hozzáértőnek elég kínaiul hangzik.

Ennél jóval érhetőbb a nem műszaki embernek a termék kör, ahol

csavarok, gépek, gép tartozékok, szerszámok, épületgépészeti anyagok, műhely felszerelések, munkavédelmi eszközök, tisztítószerek és a műfajhoz tartozó kemikáliák kaphatók.

Földi támogatás


Szerencsére nem csak egy óriási raktár található az országban, ahonnan az összes kiszállítást intézik, hanem kilenc üzlettel is rendelkeznek.

A támogatást nem csak a személyes vásárlást biztosító üzletek jelentik, hanem profi ügyfélszolgálat is segíti a vásárlókat.