Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

XLO – fontos a jó névválasztás, de azért a vásárlók okosak

Szerző: Galambos Dániel
2018. 04. 20. |

Újra itt az OLX? Nem, ez XLO, és nincs köze hozzájuk.

XLO – fontos a jó névválasztás, de azért a vásárlók okosak

Bizonyára emlékszik még az olvasó, hogy néhány éve mekkora küzdelem volt a legnagyobb hazai apróhirdetési oldal címéért, a Jófogás és az OLX között. A végeredményt tudjuk, az OLX kivonult Magyarországon az apróhirdetési piacról. Egy hasonló nevű cég viszont visszatért, webáruház formájában, az XLO, de nincs köze az OLX-hez.

Az áruházuk szlogenje, hogy jó termékek, jó áron, megspékelve azzal, hogy nagyon odafigyelnek a termékek támogatására. Ezen felül gyorsak, és olyan dolgokban is tudnak segíteni a vásárlóknak, hogy a webshopban nem lévő termékeket is be tudják szerezni. Az XLO nem az fajta óriási webáruház, ahol kis túlzással mindent lehet kapni, hanem pár területre fókuszál. A számítástechnika az egyik, itt a laptopok, hagyományos asztali személyi számítógépek és a szokásos kiegészítők vannak műsoron. A táblagépek, mobiltelefonok és kiegészítőik is színesítik a palettát. Kaphatók még navigációs készülékek, multimédiás eszközök, a sort zárják a háztartási gépek, holmik.

A választék leírva jól hangzik, a gondot az jelenti, hogy a kínálat korántsem akkora, amekkora lehetne. A webáruház a mobiloknál hét oldalon listázza a készülékeket, a készlet még elfogadható, de az a választék, ami máshol elérhető, az a XLO-nél nincs meg. Ez más területeken is megfigyelhető.

Üdítő dolog, hogy a hagyományos – a divatból lassan kimenő – személyi számítógépeket is árul a webáruház, ott szinte egy kézen megszámolható a gépek száma. A gyártókból is csak pár darab van, koránt sem akkora a kínálat, amely a piacon látható. Ez úgy látszik trend, mert a táblagépeknél és a laptopoknál is hasonló a helyzet.

A kínálat legjobb dolgai nem ezen a téren találhatók, hanem a féláras termékeknél, és a felnőtt részlegen.

Külön kiemelték a féláras holmikat, ez az a tér, ahol az alkalmi vételekre vadászók kiélhetik magukat, és nézelődhetnek a jobbnál jobb ajánlatok között. Közöttük van a műanyag varjú, amely elviekben elriasztja a galambokat, amelyek az ürülékükkel összepiszkítanak mindent.

A legjobb rész persze a 18-as karikával őrzött terület, ahova csak akkor enged be a rendszer, ha elmúlt a felhasználó 18 éves. Ezen a téren egy tétel azonnal megdobogtatja a 40 év fölöttiek szívét: a vetkőző hölgyes toll. Aki fiatal, az nem tudja, hogy anno mekkora menőségnek számított, hogy a tollat megfordítva a benne lévő hölgy ruhája lehullt. Mivel az eltelt idő alatt sokat változott a világ, ennek a kultikus írószerszámnak elkészült a férfi verziója, úgy hogy a feminista mozgalmaknak nem szükséges beperelniük a gyártót. A választék sikamlósabb részeire nem térünk ki, akadnak gyöngyszemek, azaz golyók.
Példának ott van a csajos bulik kedvence, a férfi nemi szerv alakú kólás gumicukorka. Méretben nagyobb nála a hat centi hosszú, 1,8 centi vastag mini örömszerző készülék, hölgyeknek. Ennek különlegessége, hogy remekül lehet szállítani, mert kis helyen elfér. Hogy mennyire trendi dolog, mutatja, hogy a Szürke ötven árnyalata márkanéven fut, és persze a doboza is elegáns szürke… A fő vételi előnye a pár ezer forintba kerülő kütyünek, hogy három gombelemmel működik, de hatot adnak hozzá!

CIKKAJÁNLÓ

Fizetés nélkül hagyhatjuk el a boltot Fizetés nélkül hagyhatjuk el a boltot
2018. 06. 15.

Feleslegesek a kasszák – eljött a pénztárgép-mentes boltok ideje. Felkészültünk rá?

Már itthon is elérhető az Instagram vásárlási funkciója! Már itthon is elérhető az Instagram vásárlási funkciója!
2018. 05. 02.

Az Instagramos vásárlás nagy boom előtt áll Magyarországon (is).

Videójátékon gyakorolnak az autó értékesítők, mielőtt eladnak Neked egy járgányt Videójátékon gyakorolnak az autó értékesítők, mielőtt eladnak Neked egy járgányt
2018. 06. 17.

Pár éve egy autó eladáshoz 4-5 szalon látogatás kellett, ma már csak 1-2.

Újfajta gombfoci! Újfajta gombfoci!
2018. 04. 20.

Itt a subbuteo, és immáron saját webáruházzal is rendelkezik.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Black Friday – MANGO – 30%-os akció!
2018. 11. 23.
A MANGO-nál 30% kedvezmény van vasárnapig, a BLACK18 kóddal, minden termékre!
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu