Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

XLO – fontos a jó névválasztás, de azért a vásárlók okosak

Szerző: Galambos Dániel
2018. 04. 20. |

Újra itt az OLX? Nem, ez XLO, és nincs köze hozzájuk.

XLO – fontos a jó névválasztás, de azért a vásárlók okosak

Bizonyára emlékszik még az olvasó, hogy néhány éve mekkora küzdelem volt a legnagyobb hazai apróhirdetési oldal címéért, a Jófogás és az OLX között. A végeredményt tudjuk, az OLX kivonult Magyarországon az apróhirdetési piacról. Egy hasonló nevű cég viszont visszatért, webáruház formájában, az XLO, de nincs köze az OLX-hez.

Az áruházuk szlogenje, hogy jó termékek, jó áron, megspékelve azzal, hogy nagyon odafigyelnek a termékek támogatására. Ezen felül gyorsak, és olyan dolgokban is tudnak segíteni a vásárlóknak, hogy a webshopban nem lévő termékeket is be tudják szerezni. Az XLO nem az fajta óriási webáruház, ahol kis túlzással mindent lehet kapni, hanem pár területre fókuszál. A számítástechnika az egyik, itt a laptopok, hagyományos asztali személyi számítógépek és a szokásos kiegészítők vannak műsoron. A táblagépek, mobiltelefonok és kiegészítőik is színesítik a palettát. Kaphatók még navigációs készülékek, multimédiás eszközök, a sort zárják a háztartási gépek, holmik.

A választék leírva jól hangzik, a gondot az jelenti, hogy a kínálat korántsem akkora, amekkora lehetne. A webáruház a mobiloknál hét oldalon listázza a készülékeket, a készlet még elfogadható, de az a választék, ami máshol elérhető, az a XLO-nél nincs meg. Ez más területeken is megfigyelhető.

Üdítő dolog, hogy a hagyományos – a divatból lassan kimenő – személyi számítógépeket is árul a webáruház, ott szinte egy kézen megszámolható a gépek száma. A gyártókból is csak pár darab van, koránt sem akkora a kínálat, amely a piacon látható. Ez úgy látszik trend, mert a táblagépeknél és a laptopoknál is hasonló a helyzet.

A kínálat legjobb dolgai nem ezen a téren találhatók, hanem a féláras termékeknél, és a felnőtt részlegen.

Külön kiemelték a féláras holmikat, ez az a tér, ahol az alkalmi vételekre vadászók kiélhetik magukat, és nézelődhetnek a jobbnál jobb ajánlatok között. Közöttük van a műanyag varjú, amely elviekben elriasztja a galambokat, amelyek az ürülékükkel összepiszkítanak mindent.

A legjobb rész persze a 18-as karikával őrzött terület, ahova csak akkor enged be a rendszer, ha elmúlt a felhasználó 18 éves. Ezen a téren egy tétel azonnal megdobogtatja a 40 év fölöttiek szívét: a vetkőző hölgyes toll. Aki fiatal, az nem tudja, hogy anno mekkora menőségnek számított, hogy a tollat megfordítva a benne lévő hölgy ruhája lehullt. Mivel az eltelt idő alatt sokat változott a világ, ennek a kultikus írószerszámnak elkészült a férfi verziója, úgy hogy a feminista mozgalmaknak nem szükséges beperelniük a gyártót. A választék sikamlósabb részeire nem térünk ki, akadnak gyöngyszemek, azaz golyók.
Példának ott van a csajos bulik kedvence, a férfi nemi szerv alakú kólás gumicukorka. Méretben nagyobb nála a hat centi hosszú, 1,8 centi vastag mini örömszerző készülék, hölgyeknek. Ennek különlegessége, hogy remekül lehet szállítani, mert kis helyen elfér. Hogy mennyire trendi dolog, mutatja, hogy a Szürke ötven árnyalata márkanéven fut, és persze a doboza is elegáns szürke… A fő vételi előnye a pár ezer forintba kerülő kütyünek, hogy három gombelemmel működik, de hatot adnak hozzá!

CIKKAJÁNLÓ

A mobil web egyre nagyobb hatással van az e-kereskedelemre A mobil web egyre nagyobb hatással van az e-kereskedelemre
2018. 04. 30.

De mégsem visz mindent a mobil vásárlás. Példák, hogy miért nem.

AdeZ – Növényi alapú italt dobott a piacra a Coca-Cola AdeZ – Növényi alapú italt dobott a piacra a Coca-Cola
2018. 06. 07.

Nálunk még nem, de ha Ausztriában jársz, tudsz inni belőle. Itthon meg ihatjuk az uborkás Sprite-ot.

Az Instagram új vásárlási funkciót indít Az Instagram új vásárlási funkciót indít
2018. 11. 06.

A sztorikon keresztül is kattinthatunk az adott webshop linkjére.

Dubaj az elsőszámú shopping-célpont ma a világon Dubaj az elsőszámú shopping-célpont ma a világon
2018. 05. 23.

Londont is megelőzve, Dubajban található meg a legtöbb márka.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.
A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.
Karácsonyi vásárlás: többségben a spórolók, kisebbségben a halogatók
2018. 11. 16.
Van, aki több mint 400 ezret költ egy ajándékra, de a többség 50 ezer alatt megúszná a karácsonyt.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu